دوستان سلام من ماه پیش رفتم دکتر برای لکه بینی هام قطع نمیشد بعد دکتر گفت کی سونو رفتی گفتم چند سال پیش اونم نامردی نکرد کلی برام سونو سینه و وازینال و .. نوشت بعد پریود برم
منم دچار وسواس فکریم رفتم سینه هامو هی گشتم چیزی نبود یه لحظه خواب بودم گفتم بزار ببینم چجوریه دیدم بله موقع دراز کشیدن کنار نوک دوتا سینه روی هاله ها بشکل قرینه میره تو مردم و زنده شدم از قبلم هاله من بشدت نرم و شله موقع خوابیدن مثل بقیه گرد و صاف با نوک برجسته نیست نوکش صاف میشه چروک میشه بعدش که دست میزنم یا سرد میشه دیگه گود نیست چروک و .. نیست نرمال میشه بعد دوباره شل میشه و اون جوری میشه وقتی هم میشینم و ایستاده هستم نرماله و گودی نداره حالا از ترس مردم و زنده شدم میترسم برم سونوگرافی نمیتونمحتی یک لقمه غذا بخورم دست و پاهام یخ یخه مدام گریه میکنم اصلا تابحال به این دقت نکرده بودم من اصلا نمیدونستم گودی جزو علائمه اما الان این داره منو میکشه از ترس همیشه چجوری برم سونوگرافی هی میخوام فکر نکنم نمیشه میگم نرم بعد میگم برمچیزی بود چی ؟بعد میگم خودمو ب .کشم میبینم جراتشو ندارم بعد میگم کلا ولش کن میبینم نمیشه دارم دیوانه میشم هرکار میکنم نمیتونم بهش فکر کنم