2777
2789

خوانواده شوهرم کلا ۳ تا بچه ان که دخترم نوه دومشونه ،بچه اول خودمو و همسرم ..

چون اونا شهر دیگه هستن تو بارداری فقط یه بار اومدن منو دیدن ..برای بچه هم یه بار اومدن یه شب موندن و رفتن‌.. هدیه هم ندادن هیچی.. فقط یه سری وسیله از سوپر مارکتشون آورده بودن مثه پنیر و اینا..

ما خودمون رسم هدیه داریم ..عموم اومد یه سکه پارسیان داد داییم همونجور ..دختر عمه هام هم پول و هم اسباب بازی آوردن.. خوده مامان بابام یه نیم ست طلا دادن به دخترم..حالا سمت شوهرم هیچی هیچی..

احساس میکنم خواستن محل ندن وگرنه وضع مالی‌مالیشون خوبه..برای پسر خواهر شوهرم تولدش ماشین شارژی بزرگ گرفتن ۸ ملیون ‌... به روی شوهرم نیوردم هنوز ...به نظرتون چه برخوردی داشته باشم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا باید اینکارو کنن اصن چجوری دلشون میاد فرق میذارن 

وَ تو هَمانی که بَرایَم هَمه ای ..♡                                                                            💚🧡💜🤎💛                                                                                                                           

وای چجوری روشون شده کادو ندن 

دیگه هر اسکولی می دونه دیدن نوزاد میرن کادو میبرن پدربزرگ مادربزرگا طلا میدن بقیه هم لباس و اینا

سوال درباره کوهنوردی و صعود ب قله دماوند داشتید خوشحال میشم راهنمایتون کنم

نمیشه که از بقیه توقع داشته باشی 

اسمش روشه هدیه 

خودتو کوچیک نکن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan