2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همه جا   قسطیه

ولی   بیمه  قبول نمیکنه

بعضی پزشک ها دندون گردن     ،و قسطیش نمیکنن

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
بیمه چی؟کجا شما جایی رو میشناسید

من عزیزم قزوینم 

اینجا قسطی هس 

تهرانم همینطوره قطعا 

من نصف شو اول دادم بقیه ش هم ماهیانه

ز هوشیاران عالم هر ک را دیدم غمی دارد. ای دلا دیوانه شو ، دیوانگی هم عالمی دارد...
مگه با بیمه میشه اورتودنسی کرد؟؟؟؟اورتودنسی حزو کارای زیباییه و تحت پوشش بیمه نیست

نه .نمیشه

زامبی سابقم🤞حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

عزیزم دندانپزشکی صدف فردیس بین فلکه چهار و پنج با بیمه ارتودنسی انجام میده نصف هزینه رو میده اگه بیمت با اونجا قرارداد داشته باشه بستگی به بیمه ات داره، به ماهم میگفتن هیچ بیمه ای ارتودنسی رو نمیده،  ولی من بیمه ام دانا بود نصفشو داد ،حرف بقیه رو جدی نگیر، خودت برو پرس و جو کن از دندونپزشکی ها ببین با بیمه ات قرارداد دارن ،بعد برو از خود بیمه ات هم پیگیری کن ،مثلا بیمه نیروهای مسلح نود و پنج درصد هزینه ارتودنسی رو میده مخصوصا اگه سنش پایین بشه!حتی من دندون عقل خواستم بکشم خود بیمه گفت مت با هیچ جا قرارداد نداریم بیمه اصلا دندون عقل نهفته رو نمیده اگر هفتصد تومن بده به زوره!ولی من رفتم کشیدم یه جا با بیمه قرارداد داشت یه تومن کم کرد اون سه تا دندون دیگه هم، هر کدوم دو تومن داد!من که دیگه اصلا حرف بیمه رو هم جدی نمیگیرم قشنگ از سر باز میکننن اینم بگم موقع دندون عقل کشیدن بیمه ام آسیا بود!خلاصه که تا میتونی برو دونه دونه دندونپزشکی بپرس با بیمه ات قرارداد دارن از بیستا میبینی دوتاش با بیمه ات قراداد دارن و بیمش پول ارتودنسی رو میده

مگه با بیمه میشه اورتودنسی کرد؟؟؟؟اورتودنسی حزو کارای زیباییه و تحت پوشش بیمه نیست

من با بیمه گرفتم نصفشو بیمه داد تو سن بیست و پنج سالگی سال هزار و چهارصد و دو ،سی تومن شد پونزده تومن بیمه داد

کلینیک غرب سعادت اباد تهران

قسطی

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
کلینیک غرب سعادت اباد تهرانقسطی

من اینجا با بیمه تکمیلی تقریبا 80 درصدشو گرفتم

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️