2777
2789
عنوان

وای چقدر بخاطر ی تیکه پیتزا ب ی زن حامله توهین میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 142 پست

نمی‌دونم بعضیا این ادا اصول حاملگی رو از کجا درمیارن؟؟؟؟؟

پس چرا ما اینجوری نبودیم 🤣🤣🤣

خیلی از چیزای عجیب و غریب صد در صد از تلقینه.

اون خانم هم فقط یه خانم شکمو بی ملاحظه بوده... همین...

بخدا حاملگی شق القمر یا یه چیز فوق العاده نیست. که بعضیا اینقدر بزرگش میکنن

امضا🤔

اره همه مثل هم نیستن

من باردار که بودم هوس دلمه کردم در جالت عادی اصلا دلمه دوست ندارم ولی شب تا صبح از ضعف خوابم نمیبرد به خودم میپیچیدم از هوس دلمه میخوابیدم خواب میدیدم یه ظرف دلمه جلومه دستم بهش نمیرسه 

به چند نفر اطرافیانم گفتم اما هم فصلش نبود هم دلمه خیلی دنگ و فنگ داره کسی درست نکرد جایی هم پیدا نکردم و خلاصه به دلم موند  

بعد اون هر زن حامله ای دیدم بهش گفتم هر چی هوس کردی بگو من برات درست میکنم

واقعا یه تیکه پیتزا چیه چقدر دلا سیاه شده 

ادم باید خوشحال باشه که تونسته با یه تیکه پیتزا دل کسی رو شاد کنه

توی این دنیای پر از غم 

واقعا عاقبتمون چیه همه چی رو میزاریم و میکننمون تو خاک

🤍روزمرگی من برای خواهر آسمانیم🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم الان اون تاپیک رو خوندم به نظرم وقتی سفارش داده دیگه 5 دقیقه میتونه منتظر بمونه کار همسر اون خانوم واقعا بچگانه بوده

بعدش حامله ها کلا همینن یه مشت زن متوهم با اون شکم های بی ریختشون که انگار همه ملت باید در خدمتشون باشن

♡... هرثانیه هر لحظمی...♡ 🤍🪐 P:A

تو همون تاپیک یه سری دایه مهربان تر از مادر زجه میزدن دلتو بزرگ کن و گدابازی چیه و فلاناصلا اصل قضیه ...

من باردار بودم اگه چیزی هوس میکردم میگفتم‌به همسرم  ولی اگه یادش میرفت بخره دیگه تکرار نمیکردم 

اصلا بعضي مردم ب طرز عجيبي گدا بازي در ميارنباور كنيد فقط بركت از زندگيتون ميره با اين همه خساستماد ...

یه بار یه نفر تاپیک زد گفت مرد همسایه اومده گفته بوی غذاتون پیچیده تو خونم میشه بیشتر رعایت کنید زنم حاملس

گفت قورمه سبزی پختم

کاربرا هر چی گفتن دو لقمه براش بفرس شاید دلش خواسته و روشون نشده مستقیم بگن و اینجوری گفته

گفت برای خودم و بچه هام پختم و نمیدم😑

⚘خدایا شکرت❣
منم الان اون تاپیک رو خوندم به نظرم وقتی سفارش داده دیگه 5 دقیقه میتونه منتظر بمونه کار همسر اون خان ...

ببخشيد شمارو زن حامله به دنيا نياورده؟شما از تخم كفتر به عمل اومدي؟با اين سطح تربيتت

دوست دارم دختر كوچولوى من🌊🧸🎀🍼
ببخشيد شمارو زن حامله به دنيا نياورده؟شما از تخم كفتر به عمل اومدي؟با اين سطح تربيتت

والا من به خود مامانمم گفتم همین حرف رو

خب حقیقته دیگه شکم زن حامله واقعا بی ریخت و زشته 

یه بار یه نفر تاپیک زد گفت مرد همسایه اومده گفته بوی غذاتون پیچیده تو خونم میشه بیشتر رعایت کنید زنم ...

خدا شاهده من اصلا به مادرمم نميگم چي هوس كردم چه برسه همسايه😂

اما واقعا زشته اينجوري بودن،آدم بايد سفره دار باشه ربطي هم به سطح مالي نداره دوتا قاشق خورش چيزي از كسي كم نميكنه

حالا ندادي. ديگه تاپيك زدنت چيه😅😅

والا من به خود مامانمم گفتم همین حرف روخب حقیقته دیگه شکم زن حامله واقعا بی ریخت و زشته

اين نظر شماست

حتي خفن ترين سوپر مدل هاي دنيا كلي با شكم حاملشون عكاسي كردن و كلي درامد هم داشتن واقعا هم زيبا بودن

تو همون تاپیک یه سری دایه مهربان تر از مادر زجه میزدن دلتو بزرگ کن و گدابازی چیه و فلاناصلا اصل قضیه ...

ولی من برعکس شما فکر میکنم اسمون به زمین نمیرسه اگه کمی مهربون تر باشیم و انقدر زندگی رو سخت نگیریم دنیا جای قشنگتری میشه 

والا من به خود مامانمم گفتم همین حرف روخب حقیقته دیگه شکم زن حامله واقعا بی ریخت و زشته

ولی من هر وقت یه زن حامله میبینم از زیبایی اش ناخوداگاه لبخند میزنم 

چقدر ما باهم فرق داریم 

منم والا

چیه ی ادم‌اویزیون شه 

باردار شدم زخم‌شمشیر که نخوردم 

اتفاقا ارزش اینکه طرف حواسش باشه بهت که چیزی که میخوای رو به صورت دلخواه فراهم کنه خیلی بیشتره تا پیله کنی 

من هیچ وقت کادو تولد نگرفتم عوضش هر وقت جایی بره و موقعیتی پیش بیاد میبینی چیزی هایی که دوست دارم رو  خریده و این برام ارزشش هزار برابر کادو تولدیه که هی  بخوام‌بگم فلان روز تولدمه ها و اخر سر به اجبار یا از روی ترس مجبور به خرید کادو بشه 

اولش اینه رفتم رستوران میز بغلی...

والا من خودم چند روز پیش یه مغازه رفتم دستم زرد آلو بود شاگر مغازه یه آقا 27-28 ساله بود گفت یه چند زرد آلو بهم میدی من هم با کمال میل و طیب خاطر خاطر باز کردم تعارف کردم چه اشکال اتفاقا خوب شد گفت مدیون نشدم

همه عمر برندارم سر از این خمار مستی    که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی
اين نظر شماستحتي خفن ترين سوپر مدل هاي دنيا كلي با شكم حاملشون عكاسي كردن و كلي درامد هم داشتن واقعا ...

حاملگی های اونا چون واقعا شیکه دقت کنی فقط از شکم گردچاق میشن چون خیلیاشون در حین بارداری بازم رژیم هاشون و ورزش رو دارن مخصوص بارداری

نه مثل ادمای عادی که از گردن تا نوک پا چاق میشن و ورم میکنن و به هوای اینکه دو نفرن دوبرابر قبل غذا میخورن