2777
2789
عنوان

وای چقدر بخاطر ی تیکه پیتزا ب ی زن حامله توهین میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 3286 بازدید | 142 پست

تو نی نی سایت میگن ماه چهارم هست  اعصابم رو بهم ریختن بچه سقط نشه .غذا درست نمیکنم حامله ام .دیگه شورش دراومده .ملت تا ۷ ماهگی سر کار میرن با انواع مشتری وارباب رجوع سروکله میزنن اینا انگار دختر شله پریون هستد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو اون تاپیک نبودم،ولی واقعا دوران بارداری خیلی متفاوته،وقتی چیزی هوس میکنی تا نخوری دلت آروم نمیشه، ...

منم دلم آش رشته میخواست کل ۹ماه رو حتی ب بابامم نگفتم کل شهرمونو گشتیم آشی ها نمیپختن غذای خودمم نمیتونستم بخورم هفته اخر بودم قبل سز زن رفیق شوهرم گفت اگه چیزی هوس کرده بگو بپزم براش ب شوهرم گفتم چیزی نگو زشته دیگه اینقد اسرار کرد شوهرم گفت اش رشته..فردا صبحش برام اورد ی قابلمه خیلی بزرگ اینقد هوس کرده بودم همشو خوردم هنوزم دعام پست سرشه

کجا دیدی عزیزم ینی کسیم هس حمله کنه ب ی زن حامله چون دلش پیتزا میخاست من خودم حامله بودم باورت نمیشع ...

دقیقامنم همینطوری بودم

دست خودم نبود

یه باررفتیم عیددیدنی سربچه دومم بودصاحب خونه  کباب درست کرده بود رووم نشدبگم تااومدیم خونه کباب کردم خوردم

ولی اینم بگم اصلاخوب نیست لقمه ازهردستی گرفتن یانون هرکسی روخوردن روی بچه تاثیرمیگذاره من اگربودم امکان نداشت بگم وسعی میکردم تابرسم خونه مون تهیه کنیم چون منم خوابم نمیبرد واون مزه تودهنم می موند... 

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید

میدونی خانمای باردار بعضیاشون دچار یجور تقدس گرایی شدن...فکر میکنن چون باردارن خبر خاصیه...میگن بترسین از اه منه حامله...یا واای من حامله فلاان...یکی نیس بگه خواهر حامله شدی که اثر یسری اتفاقات فیزیولوژیکه...پیامبر خدا نشدی کههه

دقیقا میخوان لوس کنن خودشونو والا این همه زن باردار که موقع بارداری تو شرایط بد بودن یا از لحاظ است ...

تو همون تاپیک یه سری دایه مهربان تر از مادر زجه میزدن دلتو بزرگ کن و گدابازی چیه و فلان

اصلا اصل قضیه رو نفهمیدن 

موضوع یک برش پیتزا نیست اینکه یه زن باردار چرا باید به خودش تلقین کنه الان بچم چشم چپ میشه اگه 10 دقیقه هوسم دیر تر بخوابه

چجوری شوهراشون روشون میشه این درخواست ها رو بکنن

ببین مثلا اگه بیرون بودن دستشون جعبه پیتزا بود یکم منطقیه زن هوس کنه اونم به نظرم خیلی باید احتیاط کرد که هرچیزی رو از هر کسی نگیره بخوره ولی اینکه تو پیتزافروشی نشسته باشی و اینطور آب دهنت بریزه زشته 

تو همون تاپیک یه سری دایه مهربان تر از مادر زجه میزدن دلتو بزرگ کن و گدابازی چیه و فلاناصلا اصل قضیه ...

حالا کاریه که شده خواسته دیگه واقعا این همه دعوا و بحث نداشت

اونا محترمانه در خواست کردن می تونست طرف نده 

یه برش داده اونجا اخم تیم کرده با شوهرش دعوا کرده هنوز دلش خنک نشده بود اومده تایپک زده یه برش پیتزا دادم 

اون یه تیکه پیتزا ارزش نداشت طرف این همه اعصاب خوردی کنه 

وزن اول 96.800  وزن فعلی 93.890  وزن دلخواه 65 

اینکه یکی از سر فهم شعور و انسانیت درک کنه خانم باردار شاید هوس کنه و از چیزی که داره میخوره بهش تعارف کنه کار خیلی قشنگیه امیدوارم این مهربونی های کوچیک گسترش پیدا کنه و حال بعضی ادم ها رو بیشتر و بهتر درک کنیم 

اما اینکه به بهانه های مختلف از مردم توقع بیجا داشته باشیم درست نیست یه خانم‌چند وقت قبل تاپیک زدن که  همسایمون باردار بودن بوی غذای ما میره خونشون و هوس میکنن غذای خودشونو اورده بودن برای ما و گفتن اگه امکان داره یه مقدار از غذاتونو بهم‌بدید اتفاقا اون خانم هم خیلی استقبال کرده بودن هم اینجا تاپیک زدن و از فهم و شعور اون خانم باردار کلی تعریف کردن 

به نظرم برای خودت بزرگش کردی و این تو تصورت بود منم حامله بودم اتفاقا آدم خوش ویاری بودم کل نه ماه ب ...

من الان باردارم یازده هفتمه هیچ ویاری ندارم و چیزی دلم نمیخواد هرچی باشه میخورم نباشه نمیخورم 

ولی سر بارداری اول یبار دوروز بخاطر چیپس قارچ و خامه گریه کردم چون هیچ جا نبود و پیدا نمیکردم اخر از دی جی کالا پیدا کردم سفارش دادم حالا همیشه متنفر بودم از اون چیپس قارچم اصلا نمیخورم و خوشم نمیاد براش خودمو کشتم 

بنظرم دست خود ادم نیست که بزرگ کنه یا نادیده بگیره حتما اون لحظه از بو و مدل اون پیتزا دلش خواسته و نتونسته جلو خودشو بگیره  رو داشته اومده گرفته ولی باید ی تیکه از غذاشو میداد جااون که نداده 

موهای فرفریت شده دلیل این زندگی....
من باردار که بودم هنوز اوایلش بود و خبر نداشتم ماه رمضون بود و روزه میگرفتم قبل افطار دخترجاریم باها ...

منم از گوشت متنفر بودم از اسمش حتی تو فیلماهم قیمه قرمه ابگوشت کباب میدیدم بالا میاوردم

موهای فرفریت شده دلیل این زندگی....
بارداری؟؟؟بحث بارداریه و هوس،این ندونم ماریا چیه

خودش میگه میره بازار به کسایی ک گدایی می کنن بیست سی تومن میده😅

گفتم خیّره😅

کمک خواستم😅

نه والا باردار نیستم.

ولی نیازمندم

من باردار که بودم هنوز اوایلش بود و خبر نداشتم ماه رمضون بود و روزه میگرفتم قبل افطار دخترجاریم باها ...

بابا بارداریه دیگ چخبره مگه 

من خودم باردار بودم 

ناهار تنها بودم چیزی درست نمیکردم همسایه بالاییمون هرروز بوی غذاش تو ساختمون میپیچید یهبارم تعارف نکرد منم واقعا توقعی نداشتم 

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترم یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩