2777
2789
عنوان

❌خواستگارم پلیس آگاهیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 45 پست

به نظر من ک به شغل آنچنان ربطی نداره به تربیت خانوادگیش بستگی داره ..

رفتار خانوادش باهم ببین چ جوریه.. رفتار پدرش با مادرش و بالعکس

الان ک هشت ساله زندگی میکنم دقیقا هر روز به این نتیجه میرسم همسرم دقیقاااا اخلاق مامانش داره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پدر منم نظامیه اول الکی دل خوش نکن چون بعد جواب مثبت شما مشخصات شمارو باید به محل کارشون بدن ت ...

مگ فقط از نظامی های دریایی تحقیق نمیکنن؟؟؟؟یا جدیدا اینجوری شده؟?چون در جریان نیستم میپرسم عروس خاله هام ک برا ازدواج اینجوری نبود ک البته انا ۱۰. ۱۲ سال پیش ازد کررن برا همین میگم شاید قبلا نبوده و فقط یادم میاد نظامی های نیرو دریایی رو برا زن میرن تحقیق بابات دریایی هستش درسته؟؟؟

عزیزم پدر منم نظامیه اول الکی دل خوش نکن چون بعد جواب مثبت شما مشخصات شمارو باید به محل کارشون بدن ت ...

شوهر من کارش آزاد واقعا با دولتی قابل مقایسه نیست دولتی امکان پیشرفت کمه ولی خب این خانوم اگ طرف اخلاقش خوبه ازدواج کنه بهتره چون خیلی سخته کشیده .من یادمه یه کارمند آگهی بخاطر عشق یه دختر اومده بود شهر ما زندگی میکرد خیلی هم پسر خوبی بود خوب و بد همه شغلا هست 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  
پلیش اگاهی که خیلی خوبه!!

واقعا؟؟

من شرایطم خیلی سخته اگه خوبه میدونی مزایاشو یکم برام بگو‌ نمیخوام همینجوری رد کنم 

ستاره هستم کاربری دوممه چندین سال تو سایت هستم 

آدمای خوب متدین متعهدهسن .ولی عادی و همگانی نمی تونند باشن و تو معذورات عنوان شغل کارشون هستن...و با خصوصیات ذاتی خودشون هستش 

فقط 18 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

عزیزم بالاخره خودت میدونی شغل راحتی نیست باید همه جوانب در نظر بگیری و خیلی فکر کنی شاید شرایطتت بدتر از الان شد شاید هم بهتر همه چی به خودت ربط داره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

من از شوهر پلیس میترسم وقتی با خودش دعوام بشه یا خدا نکرده به طلاق بیفته کارم بنظرم اون با اشناها و پارتی هایی که داره نمیذاره اب خوش از گلوم پایین بره 

البته من ترسوعم اگه شما خوشت اومده قبولش کن ایشالاه که خوشبخت بشید عزیزم

آقایون سایت درخواست دوستی نفرست نفرست،خانمهای بالای۳۰ یا حتی ۴۰ نظر بدن ممنونم🙏🏻

دیدگان من به ازدواج و‌ مردا خیلی داغونه 😂

عزیزم  

ایشالله خوشبخت بشی

مردا کلا تو هزارسالگیم بچه ان

پسربچه هارو دیدی حس میکنن مرد شدن حس بزرگی و قلدری دارن در صورتی ک بچه ان؟؟

مردا تو صدسالگیم همینن  

من از شوهر پلیس میترسم وقتی با خودش دعوام بشه یا خدا نکرده به طلاق بیفته کارم بنظرم اون با اشناها و ...

من از بچگی فوبیا پلیس دارم به حدی که رانندگی نمیتونم بکنم 

ستاره هستم کاربری دوممه چندین سال تو سایت هستم 
به نظر من ک به شغل آنچنان ربطی نداره به تربیت خانوادگیش بستگی داره ..رفتار خانوادش باهم ببین چ جوریه ...

ببین خالم و شوهرش ک علاوه بر پلیس اگاهی بود سپاهیم بود ولی اینا حتی در این سنم مرغ عشقن با هم  پسرااااشونم از پدرومادر یاد گرفتن و زناشونم الان مث خالم خوشبختترینه ک میگ من تو عمرم هنوز صدای بلند شوهرمو نشنیدم هنوز معنی دعوای زن و شوهری نمیدونم چیع ببین هممون میگیم از پدرشون یاد گرفتن چجوری زنارو بلد باشن ☺️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️