2777
2789
عنوان

❌خواستگارم پلیس آگاهیه

| مشاهده متن کامل بحث + 2871 بازدید | 45 پست
من از بچگی فوبیا پلیس دارم به حدی که رانندگی نمیتونم بکنم

واه  پلیس به این خوبی    انگارپلیس هاازمریخ اومدن   والا ازخیلیها بهترن

نشدنی‌ هارو به خدا بسپار...🥰🥰🤲🤲کاربری برای دو نفره 😁😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ فقط از نظامی های دریایی تحقیق نمیکنن؟؟؟؟یا جدیدا اینجوری شده؟?چون در جریان نیستم میپرسم عروس خاله ...

نه پدرم دریایی نیست ارتشیه 

عمومم نیرو هوایی 

اینطورن چون چندین مورد پیش اومده که مخالفت کردن سرباز اومد گریه زاری خواسته که ...

واقعا؟؟من شرایطم خیلی سخته اگه خوبه میدونی مزایاشو یکم برام بگو‌ نمیخوام همینجوری رد کنم

پلیس اگاهی یه کار قابل احترامه، و کارشون کشف جرمه و متهمینو بازداشت میکنن

شغل پلیسی کلا مثل برخی شغلای دیگه دارای مزایای خدماتی خوبیه مثل خدمات پزشکی رایگان، تالار پذیرایی و...

من از شوهر پلیس میترسم وقتی با خودش دعوام بشه یا خدا نکرده به طلاق بیفته کارم بنظرم اون با اشناها و ...

ن برعکسه حیف ک شناسایی میشم نمیتونم کامل و دقیق و رسا توضیح بدم ولی خب همه هم ممکنه مث پسر خالم نباشن زنش خیانت کرد خودش رفت خود دختره گفت ک طلاق بااازم شوهره نمیخواست تمام سکه هاشو یکجا داد جهیزیشو کامل داد باز دوباره اون رفت منت کشی زنش حتی گفت ک برگرد خونه ...کاش میشد توضیح بدم ولی از ترس شناسایی نمیتونم میگم همه مث هم نمیشن

وای اخلاقشو نمیدونم بنظرم این مورد مونده به خود زن بتونه رام بکنه سخته تصمیم گیری 🥲

ن بعضی پسرا ذاتن خوبن و مخصوصا اگ تو یک خانواده خوبی هم بزرگ شدن و از پدرو مادر عشق و اخلاق و احترام ب زن رو هم یاد گرفته باشن

نه پدرم دریایی نیست ارتشیه عمومم نیرو هوایی اینطورن چون چندین مورد پیش اومده که مخالفت کردن سرباز او ...

عع چ جالب عموت نیروی هواییه؟؟؟کدوم شهر؟؟؟چون داییم اول سرهنگ خلبان بود تو بندرعباس بعد ریگی رو گرفت ترفیع گرفت و سردار خلبان شد و رفت تهران برا زندگی ولی یادمه زنش ک عرب هس از اهواز نرفتن تحقیق البته چون اونا شاید شرایطش فرق داشت

عع چ جالب عموت نیروی هواییه؟؟؟کدوم شهر؟؟؟چون داییم اول سرهنگ خلبان بود تو بندرعباس بعد ریگی رو گرفت ...

بله عزیزم تهرانه 

موفق باشن 

تحقیقاتشون انقد واضحه نیس کسی متوجه شه جز خود داماد

سلام عزیزم من من از اون یکی کاربریت که ستاره پری بود دنبالت میکردم اون یکی خواستگارت که پنج ساله میخ ...

سلام قشنگم بهم خورده خانوادها خیلی اذیت کردن سر هیچ و پوچ 

نمیدونم که چی میشه فقط خیلی طول کشیده بود دیگه از اون حالت نرمال خارج شده بود بار دوم بود میومدن خواستگاری توقع هر دو خانواده بالا بود 

ستاره هستم کاربری دوممه چندین سال تو سایت هستم 
مگه عاشقت نبود 😢?معلم بود نه ?

آره 

ولیزنه من دلم خواست که رو حرف خانوادم حرف بزنم 

نه اون مادرشو کنار کشید 

خانواده من میگفت بر اساس رسم و رسوم خودتون کامل پیش برین 

اونا میگفتن هیچ حقی نباید بخواهید حتی مهریه 

باید بیاین روستا کنار ما در حالی که محسن تو شهرمون آپارتمان ۱۷۰ متری داره 

خیلی چیزا بود…

میگفتن میتونین جهیزیه بدین اصلا 

عروسی رو مابگیریم روستامیگیریم واسه خودتون باید عروسی بگیرین 

اصلا مامانش خیلی عوض شده بود تحقیر کردن خیلی زیاد دلم شکست