2777
2789

تو تاپیک قبلیم گفتم،من در حال اقدام به بارداری هستم دیشب دو سه ساعت پیاده روی کردم،از همون موقع تا امروز زیر دلم درد میکرد،خیلی ناراحتم که سهل انگاری کردم🥲🤒ماه قبل رفتم سفر بعد از چند روز که از موعدم گذشت پریود شدم شوهرم بچه دوس داره😔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این ماه دومه که اقدامم،دفه قبل شوهرم خیلی ناراحت شد چون بچه دوس داره ولی خندید گفت هرچی خدا بخواد

من يك سال و نيم اقدام بودم عزيزم.. حق داري انتظار سخته ولي تا يك سال براي زوج بدون مشكل طبيعيه.. استرس خودش مانع بارداريع

نه تیرکشیدن تا هفته ۱۲ کاملا طبیعیه

واقعا؟؟؟خداکنه ایندفه دیگه اتفاقی نیوفته،دفه پیش همش میگفتم پریود میشم ،وقتی شدم شوهرم ناراحت شد،ایندفه یه بار گفتم بازم،گفت انرژی منفی نده ایندفه دیگه باردار میشی

نه از هيچي نترس با خيال راحت اقدام كن.. اگر نگراني سنت بره بالا حتما حتما دوتاتون ازمايش بدين با خيا ...

آزمایش دادیم هیچ مشکلی نیست خداروشکر،فقط من چون تجربم کمه روزای تخمک گذاری رو زیاد هنوز دستم نیومده

آزمایش دادیم هیچ مشکلی نیست خداروشکر،فقط من چون تجربم کمه روزای تخمک گذاری رو زیاد هنوز دستم نیومده

عزيزم شما از روز ١٠سيكلت تا روز ٢٠ اقدام كن اونم يك شب درميان…يا كيت تخمك گذاري بزار

براي هرزوج توي هرماه ٢٥ درصد امكان باروري هست و تا يك سال اقدام كاملا طبيعيه فقط بيخيال باش

دوست داره که داره مگه دست تو باردار شدن یا نشدن الانم اگر باردار باشی هیچ علائمی نداری زیر دلم به ای ...

چون پیاده روی کردم گفتم ممکنه دردش بخاطر اون باشه،دو هفته از اقدامم میگذره