2777
2789
عنوان

گوشی قسطی از سرای ایرانی

26516 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها کسی از سرای ایرانی گوشی خریده جدیدا؟ 

میخواستم بدونم ۴۰ درصد پول پیش میگیرن یا ۵۰ درصد

و اینکه میگن خرید لوازم جانبی هم اجباریه صحت داره؟😐😑

کامنتای اینستارو خوندم کرک و پرم ریخت از بس همه ناراضی بودن

خیلی زور داره آدم این همه راه بکوبه بره قم بعد بفهمه گولش زدن و حرفای الکی بهش گفتن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا شرایط اینجور فروشگاه ها با چیزی که توی تبلیغاتشون میگن زمین تا آسمون فرق داره

بزن باران که دین را دام کردند... شکار خلق و صیدخام کردند... بزن باران خدا بازیچه ای شد...که با آن کسب ننگ و نام کردند ❤️🤍💚 و به تاریکیِ امـروز قسم؛ که بلندای شبِ شـهر به سـر خواهـد شـد ✨🕊️🤍 

مامانم نقدی خرید جای لوازم جانبی شارژر خرید که نیاز داشت قیمت نقدیش خیلی متفاوت بود با قیمت تو شهرما قسطی نمیدونم چطوریه

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

اینکه چحوریه نمیدونم ولی می‌دونم خیلییییییی میکشن روش خیلییییییی

پس اینکه میگن روی موبایل ماهی فقط ۱ درصد سود الکیه؟

واقعا اگه قراره روش خیلی بکشن خب تو شهر خودم قسطی بخرم چه کاریه واقعا🥲

پس اینکه میگن روی موبایل ماهی فقط ۱ درصد سود الکیه؟واقعا اگه قراره روش خیلی بکشن خب تو شهر خودم قسطی ...

ببین ما هیچی نمیخریمممم ازش همه چیو کلی می‌کشه روش 😂

دیجی کالا قسطی میده از اون بگیر 

نقدیش گرون تر بود یا ارزون ترو چقدر بود تفاوتش؟

نقدی خیلی ارزونتر بود همون گوشی رو دامادمون یازده تومن خریده بود اینا هشت تومن خریدن و شارژرم جدا نمیدونم چند خریدن

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چرا از گوشی فروشی محلتون قسطی ور نمیداری

تقصیر بابامه

هی بهش میگم اینا دارن دروغ میگن تو روز روشن

قبول نمیکنه

میگه بقیه گوشی فروشیا کلی سود برمیدارن

اینا فقط ماهی ۱٪ سود برمیدارن😐 (این چیزیه که اونا بهش گفتن😂)

من که باورم نمیشه ولی خودش گیر سه پیچ داده فقط از اونجا برداریم

حالا بیاد این راهو بره تا بفهمه چقدر دغل بازن اینا :/