2777
2789
عنوان

تجربه های شما در مورد رژیم کتوژنیک

373 بازدید | 26 پست

سلام دوستان.من امروز از یه پیج رژیم گرفتم نزدیک یه میلیون هم پول دادم برا سه دوره.بعد از گرفتن برنامه متوجه شدم رژیم کتوژنیک هست.

حالا نمیدونم چیکار کنم راستش دوس داشتم تجربه کنم ولی نه به این زودی.

دیگه حیفم میاد پول دادم پس میخوام شروع کنم.

لطفا تجارب خودتونو در ابن مورد اینجا بنویسید. 

با تشکر 

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

اگه بتونی تحمل کنی که خوبه. فقط من‌نمیدونم نون و برنج و اینا کلا حدف میشه ریزش مو نمیگیرن یعنی 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیست روز انجامش بده بعد برو روی کالری شماری،من راضی بودم از کتو

ممنونم.

شما چقدر کاهش وزن داشتید؟

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

من چندسال پیش به مدت ۴۵ روز این رژیم گرفتم، وزن خیلی خوبی کردم البته ورزش هم در باشگاه میکردم ولی متاسفانه ریزش موی شدید گرفتم و این بگم که من کپسول ویتامین هایی که دکتر داده بود چون بزرگ بود نمیخوردم. وبعدش هم که به رژیم عادی برگشتم

نمیدونم این رژیم چی هست ولی تو رژیمت کالری رو کم کن ولی هیچی رو حذف نکن چیزایی مثل خرما انجیر و مغزیجاتو هم همیشه مصرف کن چون طبعش گرمه و خیلی به تناسب اندام کمک میکنه سردیجات و آب یخو هم بزار کنار گودی کمرتو از بین ببر با یه سری حرکات ساده شکمت تخت میشه و اندامت عالی میشه خیلی هم نزار لاغر بشی

اگه بتونی تحمل کنی که خوبه. فقط من‌نمیدونم نون و برنج و اینا کلا حدف میشه ریزش مو نمیگیرن یعنی

وتلا نمیدونم توکل به خدا.

اگه میدونستم کتو هست همون یک ماه رو میخریدم

نمیدونم این رژیم چی هست ولی تو رژیمت کالری رو کم کن ولی هیچی رو حذف نکن چیزایی مثل خرما انجیر و مغزی ...

دیگه از کالری شماری خسته شدم گفتم اینو هم امتحان کنم

من چندسال پیش به مدت ۴۵ روز این رژیم گرفتم، وزن خیلی خوبی کردم البته ورزش هم در باشگاه میکردم ولی مت ...

تو اون مدت چقدر وزن کم کرده بودید؟

سلام دکتر طرازی چطور بودپیش کدوم دکتر نتیجه گرفتید

سلام دکتر طراحی که کلا دکتر خوبیه.

من متاسفانه باردار نشدم از طریق بهزیستی دخترمو گرفتم

سلام دکتر طرازی چطور بودپیش کدوم دکتر نتیجه گرفتید

سلام دکتر طراحی که کلا دکتر خوبیه.

من متاسفانه باردار نشدم از طریق بهزیستی دخترمو گرفتم

بسلامتی گلمخوشبخت بشد

سلامت باشی عزیزم ممنونم ازت