2777
2789

من خیلی مظلوم و دهن بین و حرف گوش کنم امروز دعوای اساسی با داداش ته تقاریم کردم چون همیشه تو همه چی دخالت میکنه با اینکه ۴ سال ازم کوچیک تره چند بار تذکر دادم امروزم اومد یچی بگه جواب شو دادم حتی زد زدمش گفتم تو کوچیک ترین عضو خانواده ای آخرین نفری ک باید نظر بده تویی و حدتو بدون تا الان سعی میکردم دل شو نشکنم و مراعات میکردم ک افسردگی داره ولی منم آدمم منم افسردگی دارم و هزار مشکل گفتم اگه تو دیوانه ای من از تو دیوانه ترم اینقد سبک شدم تو ۳۲ سال عمرم تا حالا از خودم دفاع نکرده بودم اونم اس داد معذرت خواهی محلش ندادم خیلی سبک شدم تا امروز هر کی هر توهینی کرد جواب ندادم و خودخوری کردم مادرشوهرم خیلی بی احترامی می‌کرد جواب نمیدادم ولی کسی ک می‌خواد احترام ببینه باید احترام بزاره حتی به بچه 

خلاصه هر کی هر جا خواست بهت لطمه بزنه جواب بده یا به شوخی یا جدی به این نتیجه رسیدم با خانواده شوهر یا هرکی هر کی زبون درازی کرد همونجا بنشونی سر جاش بعدش خودخوری نمیکنی تازه حالتم جا میاد من دیگه سلیطه میخوام بشم بسه هرچی مراعات کردم 

مامانمم با اینکه خیلی ترسوعه و از پسراش و بابام میترسه و دفاع می‌کرد تایید کرد حرفرمو ک باید جواب بدم تا خودخوری نکنم تا الان هرچی مظلوم بودم از مامانم میدیدم ک ساده ای منم ساده و ترسو بار آوردی ولی امروز فهمیدم این خودمم ک باید مراقب خودم باشم بعدش مامانمم پشتم درمیاد چیا کشیدم بخاطر بی زبونیم ولی امروز بالاخره جراتش  تو وجودم بیدار شد خیلی خالم خوبه 

ادم ی جا دگ خسته میشه نمیکشه چجوری ۳۲ سال صبر کردی سکوت کردی؟منم ۱ ماه پیش توپیدم ب مادرشوهرم البته ...

چون خیلی درکم بالاست و همیشه میخوام احترام بقیه رو نگه دارم صبرم میبرم بالا ولی دیگه اولویت سلامت جسمی و روحی خودمه اول خودم بعد همسر و خانواده هرکیم زور بگه یا ظلم کنه ساکت نمیشینم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خیلی درکم بالاست و همیشه میخوام احترام بقیه رو نگه دارم صبرم میبرم بالا ولی دیگه اولویت سلامت جس ...

اره منم اینجوری بودم و دلم نمیخاست کسی ناراحت بشع...

ولی تا کی من بشکنم ؟