میخواهمتrsh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 452 عنوان یارانه این ماه 116 بازدید | 7 پست همیشه میدادن هنوز ندادن بانک قرض الحسنه مهر بودیم هنوز هم دلم برای دیدنت هزار باره میتپد 1403/04/31 | 23:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
barf_sorati عضویت: 1402/11/24 تعداد پست: 1536 خیلی وقته که چهارم میدن توجه🛑🔞 افراد زیر 18 سال ، از نظر من شما حق ندارید تو این سایت باشید چون مناسب سنتون نیست ، اگر هم هستید به خودتون مربوطه ولی پست های منو ریپلای نکنید و توی تاپیک هام شرکت نکنید ، آفرین
nargoi عضویت: 1400/11/11 تعداد پست: 1017 انگار سه دهک رودادن کلا تا دهک هفتم میدادن اینبار تا دهک سوم داذن
میخواهمتrsh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 452 خیلی وقته که چهارم میدن سی ام یا سی یک هر ماه میدادن ب ما عزیزم هنوز هم دلم برای دیدنت هزار باره میتپد
میخواهمتrsh مدیر استارتر عضویت: 1401/01/30 تعداد پست: 452 کسی هست ک هنوز واسش واریز نکردنه هنوز هم دلم برای دیدنت هزار باره میتپد
dokhtarbi_kas313 عضویت: 1402/06/03 تعداد پست: 12128 کسی هست ک هنوز واسش واریز نکردنه اره همسایه های ما اقوام خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...