2777
2789

من اولین بچمه هیچکسو ندارم که کمکم کنه شوهرمم پول زیادی نمیده میشه بگین چیا باید بگیرم از هر لباسی چه سایزی و چند تا بگیرم که خیلی هزینه نشه و اگه امکانش هست جایی رو میشناسین که قیمتای خیلی خیلی مناسب داشته باشن رو معرفی کنید اگه پیجی دارین....بازم تاکید میکنم چیزای ضروری رو میخوام کالکسه و کریر و صندلی ماشین به کارم نمیاد اصلا میخوام لباس باشه فقط اونم ارزونش

تهران هستید؟

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا لباس اضافه نگیر

فعلا سایز یک تا سه ماه بخر 

به فصلش هم توجه کن 

مثلا زمستون چندماهه میشه متناسب با سنش نوع لباس رو انتخاب کن

یهو نری یه لباس بگیری به دردش نخوره 

سایز صفر دو دست بگیر بتونی تعویض کنی بقیه أش رو بزرگتر بگیر 

یه پستونک،یه شیشه شیر مناسب نوزاد

واقعا چیز زیادی لازم نداره بچه

بزرگ تر که شد متناسب با نیازش خرید کن

من بچه دومم

ازسایز۱تا۳،لباس سرهمی بیرون دودست

لباس بادی آسین بلند هم ۲سری، باشلوارهاشون خریدم

بادی آسیتین کوتاه هم ازهرسایز۲تاخریدم

نمیدونم کم یانه

اماگفتم به مرورمیرم میخرم

یک سرویس خواب، خشک کن، قاشق، و..خریدم

فلاسک، شیشه شیر،تب سنج، لوازم بهداشتی، و..نخریدم

یک سری اسباب بازی ، کتاب هم خریدم

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

بستگی به وزن بچه داره. بچه های من دو کیلویی بودن سایز صفر هم براشون بزرگ بود  ولی کلا حداقل سه تا تا رکابی زیردکمه دار سفید. سه دست بلوز و شلوار جوراب. کلاه یا روسری سرویس شامپو صابون و روغن بدن حمام  دوتا زیر انداز پوشک سایز بدو تولد حداقل دو بسته  البته بعضیا حساسیت زا هستن  زیاد نگیر تا ببینی چی به بچه ات میسازه   

تو پاییز ولی به احتمال زایمان زودرس دارم دیگه میخوام کم کم خرید کنم

پیج هابعضی هاشون قیمتهاش خوب، امامن اعتمادنکردم، چندتالباس دیدم امانتونستم بخرم، چون شناختی نداشتم

اول ببین چه فصلی دنیا میاد دوم جنسیت که کاملا قطعی شد بگیر ...و بنظرم یه دست ۰ و ۱و۲ بگیر با یکی دو تا سرهمی دو سایز از ۰ و ۱ با یه حوله و لیف و یه پتو بستگی به فصل دنیا آمدن داره و یه شیشه متوسط بگیر که نخای چند تا هزینه کنی و البته اگه هزینه پوشک نداری باید شرت بگیری با نوار های بهداشتی های بزرگ و یه بسته محافظ البته بنظرم برای ده روز اول که زایمان کردی سخننه پوشک سایز ۰و ۱ بگیر  ... لباس زیاد نگیر بعد انشالله میری هربار یه تکه میگیری براش 

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

ازپسرمم پتو، تشک متکاو...بود، ملحفه خریدم تشک وزیرانداز و...دادم روکشش عوض کنه مامانم

دستی منظورت همین چند تیکه هاس؟؟؟

چندتیکه هاخوب تیست

مثل من خریدکنی بهتره

دستی منظورت همین چند تیکه هاس؟؟؟

بلوز وشلوار،من برا بچم اصلا رکابیه وتیشرت نخریدم اوناهم پاییز بودن فقط آستین بلند زیردکمه دار خریدم با شلوارش،برا پسر اولیم۳تاشو رت خریدم که اصلا به کارم نیومد.اگه بچت بالای ۳کیلو هست اصلا سایز صفر نخر.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️