من پسر عمه هم که ۱۸ سالشه به من پیام فرستاده که من بتو علاقه دارم و منم که ۱۵ سالمه و تا ۳۰ قصد ازدواج ندارم و می خوام درس بخونم دکتر شم بلاکش کنم یا به مامانم بگم پدرشو دربیاره؟؟؟؟
همسر رسمی کوگا یودای متاهل و متعهد✨️همسرم تویی زیباترین علت برای عاشقی کردن😔❤️🔥جانان من تو نباشی هیچ صبحی به خیر نمیشود🫶💋بیا و طلوع کن به شب های انتظارم💋💍
به نظرم بگی شر میشه دیگه یه درخواستی داد و قبول نکردی به هر دلیلی مامانت بفهمه بالاخره فامیلین روتون تو روی هم باز میشه بهتره فعلا چیزی نگی اگه خیلی پا پیچ شد به مامانت بگو
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
من همه چیز رو به مامانم میگم تو رو نمیدونم اگه راحتی با مامانت بگو
خاک تو سر این پسرای هول روزگار آخه بچه ۱۵ ساله!؟
منم کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر شاه سومر و اکد شاه چهار گوشه جهان ارتش من به آرامی وارد بابل شد نگذاشتم رنج و آزاری به مردم این شهر و این سرزمین وارد اید من برده داری را برانداختم، به بدبختی های آنان پایان بخشیدم(بخشی از منشور نامه کوروش بزرگ)کوروش شاه جهان شاه بزرگ شاه دادگر آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم منم فرزند کوروش بزرگ منم یک ایرانی (کاربری از تاریخ ۸ اردیبهشت ۴۰۳ ساعت ۹ شب ماله من شد تایپک های قبل به من مربوط نیست)