2777
2789
عنوان

بچها بعد از بهم زدن چیکار میکنید

130 بازدید | 10 پست

دو هفته است بهم زدم هر روز میرم اصرارمیکنم بیا آشتی کنیم به خدا خالم از خودم بهم میخوره ، چطوری کنار میاید چیکار کنم خوب شم؟ چقدر زمان می‌بره الان دو هفته شده هر روز دارم بدتر میشم یادش میفتم اصلا باورم نمیشه جدا شدم ، نپرسید چرا و چی شد ولی بدونید تقصیر من نبود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا نرو اینجوری که تو هی هرروز میری واسه اشتی اون بی میل تر میشه و اتفاقا بهش حس قدرت دست میده اگه نری سمتش و عکسا و استوریای بزاری که ببینه تو بدون اون خوشحال تری بخدا عین چی میاد التماست میکنه

ببین ده سال با یکی بودم که حاظر بودم براش بمیرم فک نکنم کسی ب اندازه من عاشق بوده باشه ولی تهش فهمیدم دروغ میگفت بهم خیانت کرد بهم مچشو گرفتم الان دوماهه تموم کردیم با اینکه خیانت کرده ولی بازم دوسش دارم ولی اصلا سراغش نمیرم یاد بدیاش بیوفت خودتو بی ارزش نکن پسر باید بیوفته دنبال دختر نه دختر

باورم نمیشه دو هفته همش میری میگی چی؟!!! .بیا آشتی ؟ 

فک کردی برمیگرده ! والا متنفر میشه بدتر 

نکن دختر جان با خودت و غرورت این کارو نکن .بخاطر این پسرا بخدا قسم حتی اخم به ابروت بیاری چه برسه بری تمنا کنی ازش 

،این دنیا پر پسره ،خوشتیپ خوشگل با شخصیت،نگران چی هستی! اون حست دوباره تکرار میشه اونوقت روزی صد بار به خودت لعنت می‌فرستی چرا ناراحت این بودی 

این حس به وابستگی ه ک فقط باید زمان بگذره مثلاً یک سال دوسال تا بالاخره کنار بیایی باهاش یا با آدم جدیدی آشنا بشی 

همین 

عکساشو شمارشو همه چیزو حذف کن ،هدیه هاشو بنداز دور،واقعا تمومش کن باور کن ک تموم شده اونوقت هم دیگه سراغش نرو 

،

...

انقد منو اذیت کرد  از همه جا بلاکش کردم،خواهرش یه هفته بعد زنگ زد گف میدونم دوسش داری برگردین بهم، گفتم والا یادم نبودش الان یادم انداختیش بعد قطع کردم.

پاشد اومد جلوی در محل کارم حالشو گرفتم،گف میرم جلوی در بیا حرف بزنیم،منم از در پشتی انداختم رفتم خونه

یه سال خبر مرگش ازش خبری نبود

بعد یسال باز داره بهم پیام میده اصرار میکنه

بیو اسم منو گذاشته با قلب شکسته

منم اصلا جوابشو نمیدم