ما خب درسته ۴۰۰میلیون پول زیادی نیستا ولی پول کمی هم نیست برای رهن خونه ۵۰متری
دیوارای بشدت شیاهو و ترکیدس به صاحب خونه زنگ زدیم میبینیم زنش ورمیداره میگیم خانوم بده شوهرت میگه نه با خودم حرف بزنین با شوهرم چیکار داری.اصلا آدم انقد بیشتر ندیدم من شوهر تورو میخوام چیکار آخه.گفتم اگه میشه شیر آب حموم و ظرفشویی رو عوض کنین خرابه و شکسته.میگه ن بزارین میگم بیان درست کنن ینی دلش نمیاد ی شیر بخره.اون ب کنار.ما ندیده بودیم ک خونه سوسک ریز کابینتی داره.یاحسیننننن الان ک تخلیه اس رفتیم در کابینتارو باز کردیم.وای خاک انداز خاک انداز سوسک توی کابینت بود.میگم این چ وضعیه آخه میگه بدین سمپاش بیاد.گفتم باشه.گفتم دیواراو رنگ کنیم خیلی افتضاحه میگه نه دیوارا سال بعد میخوام بیام توی خونه خورم کاغذ دیواری کنم میترکه بشینین همینطوری.میگم خب خانوم قراره یکسال مام زندگی کنیم این چ وضع دیواره اخه.بعد مثل عهد دقیانوس کولر آوردن داخل خونه نگو این کانال کشی نبوده.اتاقشم حتی کانال نداره ی پذیرایی ک اونم کانال بستن.دستگیره های در خونه و اتاق داغون و خراب.کابینتارو خراب کرده مستجر قبلی
بعد به صاحب خونه میگیم زور بهش داره...ینی شوهره انگار سگ دست آموز اینه خب دو دیقه گوشیتو بگیر دستت ببین مستجرت چی میگی ناسلامتی ۴۰۰میلیون پول بهت داده مفتی ک نشستیم.چیکار کنیم ما آخه الان با این سوسکا
لازم به ذکره بگم(پدر مادرم جدا شدن و مادرم داره خونه رو جدا میکنه و این خونه رو اجاره کرده و امروز روز قراردادمونه ینی از امروز شروع میشه)