2777
2789
عنوان

صابخونه بشدت آدم بیشوریه توروخدا کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😒چ شوخی بی جایی امیدوارم هیچوقت تو چنین شرایطی نباشی من واقعا درک میکنم این خانوم الان چقد ناراحته ...

اولا تایپک یکی دیگس شما چرا میسوزی بعدشم شما که سوسک پرورش دادی خب بهش یاد بده 

وای توروخداما خودمون خونه داریم بخاطر جدایی پدر مادرم گذاشتیم فروش فعلا مادرم رفته مستجریباران ۲۰سال ...

عزیزم خب فسخش کنید برید جای دیگه خونه که زیاده سوسک خیلی چیز کثفیه 

من کابینتام سوسک زده بود همه رو خالی کردم و اسپری کامن زدم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

عزیزم منم تو این شرایط بودم قیمتا خیلی وحشتناکن همه هم بی رحم ... ما هم اسباب کشی داشتیم باورت میشه ...

هوف خیلی بخدا عصابم خورده خدالعنتش کنه برای خونه کثیفش هیچی ب ما نگفته بودن

عزیزم خب فسخش کنید برید جای دیگه خونه که زیاده سوسک خیلی چیز کثفیه

اخهه الان چجوری میشه دیگه

ما یک هفته پیش قولنامه نوشتیم

امروز روز قرادادمونه تا یکسال دیگه

الان میشه؟فسخ کرد

سوسکا معلوم نبودنپایین دیوارا کامل مشکیه اصلا مبل گداشته بودن مشخص نبود

سوسک بله معلوم نبوده ولی وضعیت دیوار ، کانال کشی کولر و لوله کشی معلوم بوده دیگه 

حالا شما برای سوسک مجبوری یه چند ماهی کامن بزنین 

هوف خیلی بخدا عصابم خورده خدالعنتش کنه برای خونه کثیفش هیچی ب ما نگفته بودن

اگه میتونین ک فسخ کنید اگه شرایطش هم نیست خودتون باید مرتب کنید همه چیو و سم پاشی کنید ما هم زنه صاحب خونه تصمیم می‌گرفت مدام اجازه نمی‌داد شوهرش کلامی حرف بزنه هر روز هم یه مصیبت داشتیم