2777
2789
عنوان

رفت 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزدیک به سه سال قصدمون ازدواج و خانواده ها در جریان بودنتوی این سه سال شرایط مالیش خوب نمیشد ک بیاد ...

حس میکنم دوست داره 😔😔😔😔😔😔

پرندگانی که در قفس به دنیا می آیند فکر میکنند پرواز بیماریست.🕊

بنظرم بر میگرده اما زمانی که ببینه یه دختر ضعیف نیستی یه دختر قوی شدی و روی پای خودت وایسادی و داری شاد زندگی میکنی میگیری که چی میگم .... مردا مث ما نیستن کلا ساختار ذهنشون فرق میکنه اونا جذب زنی میشن که ببینن واقعا قویه و جسارت داره و داره برای خودش شادی رو خلق میکنه .... امیدوارم هر چه زود تر خودتو سرپا کنی و بتونی روی پای خودت وایسی ب خودت برسی شاد باشی ... اونوقت ببین چطور برمیگرده سمتت

بنظرم بر میگرده اما زمانی که ببینه یه دختر ضعیف نیستی یه دختر قوی شدی و روی پای خودت وایسادی و داری ...

ممنونم عزیزدلم 

منم امیدوارم 😔

دعا کن برام ❤️

شات گرفتم از کاربریت اگه واقعا خوب شدم و اون برگشت حتما یه هدیه تقدیمت میکنم ❤️

جوانه می‌زنیم 🌱💚✨
ممنونم عزیزدلم منم امیدوارم 😔دعا کن برام ❤️شات گرفتم از کاربریت اگه واقعا خوب شدم و اون برگشت حتما ...

الهی ♥️🥺

عزیزم هر دو چن سالتونه؟

احتمالش هست یه جایی تصادفی همدیگرو ببیینین ؟

۳۰ و ۲۰بله همسایه ایم میترسم برم بیرون ک ببینمش😔😔😔

عزیزم ببین اون اقا بچه نیست 

عقلش کامل شده 

اما ناراحت نشیا ! تو سنت کمه و هنوز تا اون حد کامل نشدی ....

قشنگ درستو بخون شاد زندگی کن یه مهارت یاد بگیر پول در بیار قوی باش 

بیرون هم برو مودبانه 

شاید اینکارات ۶ ماه فوقش طول بکشه ولی در عوضش موفق میشی ، مردا کلا سیستم ذهنشون اینطوریه که جذب زن موفق میشن البته زن قوی زنی ک ببینن بدون اونها هم میتونه خودشو بکشه بالا 

من میگم خودتو جمع و جور کن خودتو بکش بالا 

نمیگم برو ولگردی ! نمیگم فقط خوش بگذرون ! میگم خودتو بکش بالاااااا 

بعد ببین چطوری برمیگرده سمتت