2777
2789
عنوان

رفت 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 321 بازدید | 40 پست
دقیقا منم عین تو سه سال شد دیشب خیلی راحت رفت اصلا باورم نمیشه اما از خدا می‌خوام بهم قوت بده تحمل ک ...

خیلی می‌ترسم کسی اومده باشه تو زندگیش😭😭😭کابوس شبانم شده 

جوانه می‌زنیم 🌱💚✨
خیلی می‌ترسم کسی اومده باشه تو زندگیش😭😭😭کابوس شبانم شده

ب این فکر کن ک این ترس باید دوطرفه باشه اونم باید بترسه....اگر فکر کرد ک کسی اومد زندگیت و نترسید و برنگشت بدون مهم نبودی و توام برات مهم نباشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی دلم میخواد فراموشش کنم ولی نمیتونم نمیشه همسایس همش باهاش چشم تو چشم میشم 😭😭😭

بیمحلی بهترین راهه انگار وجود نداره روزی صد بار بگو ادم نبود رفت پس ارزش نداره کم کم ذهنت قبول میکنه و اروم میشی 

نزدیک به سه سال قصدمون ازدواج و خانواده ها در جریان بودنتوی این سه سال شرایط مالیش خوب نمیشد ک بیاد ...

میدونم بهت سخت گذشته هنوزم داره بهت سخت میگذره اما مگه جز فراموش کردن کار دیگه ای میشه کرد ببین فکر نکن الکی درکت نمیکنم میگم فراموش کن من بیشتر از خودت میفهممت،  من 10 سال از عمرم جنگیدم با زمین زمان خونواده پدر و مادر همه دنیا تو روی همشون وایستادم بعد از 10 سال نامردی در حقم تموم کردو رفت الآن فقط منم ک موندم منم ک باید از اول بسازم ، ببین کسی ک رفته ی روزی برگشته منتظر باش و ببین چطوری پشیمون بر میگرده دختر قوی

خیلی دلم میخواد فراموشش کنم ولی نمیتونم نمیشه همسایس همش باهاش چشم تو چشم میشم 😭😭😭

خوبه همسایه اس اینی ک واست گفتم فامیل درجه یک ما هستش یعنی من هر جا برم یا خودش یا خونواده اش یا اصن نباشن هم خبرشون هست

نزدیک به سه سال قصدمون ازدواج و خانواده ها در جریان بودنتوی این سه سال شرایط مالیش خوب نمیشد ک بیاد ...

نمیدونم عزیزم علاوه بر چیزایی که کامنت قبلی گفتم آدم دروغ گوییم هست و زیر حرفش میزنه

امیدوارم همون چیزی که حقته اتفاق بیفته

نظر من صرفا برای استاتره با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی

میدونم بهت سخت گذشته هنوزم داره بهت سخت میگذره اما مگه جز فراموش کردن کار دیگه ای میشه کرد ببین فکر ...

خیلی دلم میخواد برگرده😭

یبار میگم برگرده و پیش بزنم تا بفهمه کشتن آدم یعنی چی 

یبار میگم برگرده دوباره قبولش میکنم😭

برا شما دیگه برنگشت؟ 

چند وقته جدا شدین؟ 

جوانه می‌زنیم 🌱💚✨

آخ خاهر نگم برات منم تو وضع خودم من بدترم

۵سال براش ۱۰۰بود

عاشقش

براش ۱۰۰خودمو گذاشتم

از خاک بلندش کردم

ی درد و دل باش کردم رهام کرد

تو شوکم.۴۰روزه عزاداری دارم میکنم

همه ازم خسته شدن

ولی ب خدا ایمان دارم ک برش میگردونه پشیمون

خاستی تایپیک منو ک گفتم دارم دق میکنمو بخون

ببین من خودم تو شوکم  درکت میکنم خیلی سخته

ولی ب خدا توکل کن 

خیلی دلم میخواد برگرده😭یبار میگم برگرده و پیش بزنم تا بفهمه کشتن آدم یعنی چی یبار میگم برگرده دوبار ...

هفت ماه هستش الان 

بخدا متوجه ام چی میگی ولی ب این فکر کن آسیب جدی ندیدی میدونم روانت درگیره ولی بخدا اینی ک الان واسش اینطوری ناراحتی ب جای من بودین قطعا نمی تونستی زندگی کنی حتی اینو همه اطرافیانم بهم میگن

چجوری فراموش کردید

ب این فکر کردم یا باید برم خودمو بکشم یا باید فراموش کنم راه دیگه ای نداشتم ؟

اولش برام سخت بود منطقی تصمیم بگیرم بعد نشستم بدون تعارف با خودم گفتم اگه میخواستت ولت میکرد نه اون عاشق نبود اون فقط بازیگر خوبی بود 

و ب فکر انتقام افتادم کلی با خودم کلنجار رفتم در صورتی ک هر کاری دلم میخواست میتونستم سرش بیارم ولی گفتم نه اونی  بزرگترین انتقام میتونه خوشحالی من باشه باید از اول زندگیمو بسازم موفقیت هامو ببینه پشیمون میشه خودش مطمئن باش دختر هیچ کی ب اندازه من کلاس های مشاوره اینا نرفته تموم این مشاوره تایید کردن ک موفقیت باعث پشیمونی طرفت میشه نه اینکه هی ببینیش بنشینی گریه کنی ک ، ببین نمیگم ی روزه فراموش کن ولی فراموش کن کم کم شروع کن ی لایف است ایل جدید بساز اونوقت ببین بر میگرده گوه خوری یا نه 

پشیمونه ولی من نمیخوام دیگه وارد رابطه اشتباه شممیگن انسان ی بار تجربه میگه ناآگاهانه برای بار دوم ت ...

وای میشه بگی بعد چند وقت پشیمونیشو دیدی؟

چقد از کاتت گذش؟