2777
2789
عنوان

یعنی هیچکس نیست مشکل بچه منو داشته باشه و خوب شده باشه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 329 بازدید | 34 پست
الهی گلبون لباشباور کن من زشت ندیدمشنمی دونم والا با جراحی پلاستیک درست نمیشه؟می خوای بپرسی؟

میگن یا عصبش ضعیفه یا عضله گوشه لب رو نداره موردای اینجوری زیاد دیدم ولی فقط موقع گریه و خنده کج میشن پسرم من حالت عادیش خبلی کجه موقع گریه و خنده خیلی کمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم عکسی که گذاشتی،  به نظر نمیاد که مشکل جدی باشه و اگه پیش پزشک متخصص درست و حسابی ببری حتما درست میشه. 

کنار آشیانهٔ تو آشیانه می‌کنم🌷تمام آشیانه را پر از ترانه می کنم🌹کسی سؤال می کند به خاطر چه زنده ای؟    و من برای زندگی تو را بهانه می‌کنم💙😘

میگن یا عصبش ضعیفه یا عضله گوشه لب رو نداره موردای اینجوری زیاد دیدم ولی فقط موقع گریه و خنده کج میش ...

آره می دونن ممکنه از عصب باشه

حتی چال رو گونه که خیلیا دوست دارن به خاطر ضعف یا فلجه عصبه

ایا زایمانتون سخت بود

طبیعی زایمان کردم دردم از پنج دقیقه شروع شد زودم رفتم ولی تا رسیدم سرم دادمیزدن که چرا دیر رفتم زایمانم از زایمان قبلیم راحت تر بود

خب مادرزادیه گلم ، بزرگ که شد خرجش یه عمل زیباییه ، الان دکتر بردن نداره که

من خوندم اگه زایمان مادر سخت باشه مشکل زود حل میشه خودش خود ب خود خوب میشه 

ولی باید سریع درمان بشه نباید برلی بعد گذاشت

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

من خوندم اگه زایمان مادر سخت باشه مشکل زود حل میشه خودش خود ب خود خوب میشه ولی باید سریع درمان بشه ن ...

فیزیوتراپش گفت نباید تا شش ماهگیشم صبر میکردیم وبابد از اول میبردیمش دکترش مارو تا اون موفع نگه داشت ولی مورد مشابه پسرمنو از همون بدوتولد فرستاد فیزیوتراپی

من خوندم اگه زایمان مادر سخت باشه مشکل زود حل میشه خودش خود ب خود خوب میشه ولی باید سریع درمان بشه ن ...

فیزیوتراپش گفت نباید تا شش ماهگیشم صبر میکردیم وبابد از اول میبردیمش دکترش مارو تا اون موفع نگه داشت ولی مورد مشابه پسرمنو از همون بدوتولد فرستاد فیزیوتراپی

طبیعی زایمان کردم دردم از پنج دقیقه شروع شد زودم رفتم ولی تا رسیدم سرم دادمیزدن که چرا دیر رفتم زایم ...

احتمال خیلی زیاد و با توضیحاتی که شما دادید،‌ عصب صورت فرزند شما مشکل دارد که این مشکل گاهی مادرزادی است و گاهی هم در زمان زایمان به دلیل تنگ بودن لگن و یا وزن زیاد نوزاد، به صورتش فشار وارد می شود. اگر لب نوزاد شما به صورت غیر قرینه باشد دو دلیل دارد: ۱) فلج عصب صورت است که کلا نصف صورت را شامل می شود و صورت نوزاد هیچ گونه حرکتی ندارد و حتی چشم،‌ ابرو و لب حرکت درست و کاملی نخواهد داشت. ۲) چون فقط لب نوزاد شما حرکتش طبیعی نیست و پزشکان هم این طبیعی نبودن لب را تشخیص داده اند، شما می توانید در سن بالاتر نوزاد برای جراحی لب به متخصص جراح پلاستیک بروید و توسط جراحی لب نوزاد را به حالت عادی و طبیعی برگردانید. همچنین این احتمال هم وجود دارد که قابل ترمیم باشد اگر هم لب فرزند شما قابل ترمیم نبود،‌ با انجام فیزیوتراپی می توان عضلات صورت فرزند شما را تقویت کرد.

بچه مازندرانم  ۲ تا پسر دارم 🥰😍🥰😍

حتما ببرید متخصص مرکز استان تون خیلی سریع وفوری حیفه ممکنه فرصت طلایی درمان بگذره .تاحالا این مورد ن ...

دقیقا همونجا میبرمش که مارو تا شش ماهگی گفت صبر کنید ولی مورد مثل پسرمو از همون اول فرستاد فیزیوتراپی ، فقطم بلده نوار مغز بگیره😐

پسرم چال گونه هم داره😭😭

چال گونه رو که خیلیا دوست دارن بعضیا به عمد میرن چال گونه درست می کنم به نظر می و پیش یه متخصص خوب

تو گوگل یه سرچ بزن

ممکنه ما یه اطلاعاتی بدیم بدتر نگران یاالکی خوش‌حالت کنه

دقیقا همونجا میبرمش که مارو تا شش ماهگی گفت صبر کنید ولی مورد مثل پسرمو از همون اول فرستاد فیزیوتراپ ...

پس حتما به استان همجوار یا تهران مراجعه کنید.

تعجب میکنم مرکز استان و فقط ۲پزشک مغز واعصاب