2777
2789
عنوان

دلم گرفته

161 بازدید | 8 پست

بچه‌ها همسرم می‌ره خونه مادرش اخم میکنن همش الکی اینم اونااخم کنن کل زندگیمونو بهم می‌ریزه ،اومد دورروز هی گیر داد آخرش نتوستم جلوخودموبگیرم جوابشو دادم تااسم مادرش اومد کتکم زد وسایلشو برداشته رفته خونه مادرش بهم میگ خونه نمیام توم بروخونه پدرت بمون ،بعدکه گفتم تکلیف من بایه بچه چی میشه برگشت گفت شنبه درخواست میدم و فلان ولی هنوز خبری نیست ،دارم دیونه میشم حاضرم ی عمر ازهمه چیم بزنم ولی بچمو بزرگ کنم ،،،دارم دیونه میشم خدایی

بشین سرزندگیت آدم میشهبچه ننه است

نمیاد خونه با اینکه خونوادم میزنم دستوپام کبوده ولی میگن بچه داری بشین سر زندگیت پنجشنبه رفتم خونه پیام هرچی دادم گفت نمیام نشست پیش مادر بی همه چیزش ک زندگیمو نابود کرده...منم انقدتاشب گریه کردم آخرش رفتم خونه پدرم ک تنهانباشم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بزار باشه پیش مادرش شما نه زنگ بزن نه پیام بده

مهم نیست سه ساله کارش اینه ...مادرو ببین انقدخوشخال میشه ولی وقتی دخترای بی همه چیزش یکم ناراحتی دارن شب و روز ندارن.تواین چندسال یبارنگقتن بریم زنتوبیاریم خونت ... بمادره میگم چرامیذاری بمونه پیشت هفته ها میگ مگ مادرتو تورو میندازه بیرون منم بندازم ،میگم پسرت منو ول کرده مادرمم انتظار داریم بندازه بیرون .خدایی داغونم کردن

میدونم بها نده بهش باهاش سرد باش یه مدت

ی عمر سردمیشم حالامیبنی بهم برگشته میگه ن تومهمی ن بچه اولویتم مادرمه مهم مادرمه ،سه ساله هرچی بهم میگن میگ بمن ربطی ندارع دراخرم میگ اونا خوبن توبدی تومقصری.برگشته میگ خونوادم تورو نمی‌خوان منم نمیخوامت کنیم صب تاشب هرچی کارمیکنم سرماه کارت ب کارت می‌کنه از لباسم ازگردشم ازهمه چیم زدم آقا واس خودش خونه دوتا ماشین زمین توسه سال گرفته ب اسم خودش بمنم میگ بدترین زن تودنیایی .خیلی دلم خونه...