مثلا میشه یه دختر ۱۷ ساله با یه مرد ۳۰ ساله ازدواج کنه
تا قبل خاستگاری هم چهار سال با هم در ارتباط بودن با هم کار کردن پسره خونه ماشین بگیره سرکار درست بره بیاد حالا ک جور شده همچی اگ شما بودید دخترتون رو میدادید؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اختلاف سنیشون زیاده ولی اگر باهم تفاهم دارند همدیگرو میخوان و دوست دارند همو بله مشکلی نداره
چیزی که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کاراییکه نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچکاری واسه نِگهداشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰
نه ، چون بعداً تو زندگی سر یه سری مسائل به مشکل میخورن چون هر کدوم نسبت به سنش سطح فکر خودشو داره و نمیتونه طرف مقابل رو درک کنه ، دوستی با زندگی مشترک خیلی فرق داره
بزرگترین اشتباه منم همین اشتباه کردم الان زندگیم جهنمه آدم سی ساله کلا تو یه دنیای دیگست بی احساس سرد بی مهر بی ذوق بی حوصله دختر ۱۷ ساله دنیا فانتزی و بچگونه خودشو داره دوس داره یکی نازشو بکشه ولی اون آدم سنش از این چیزا گذشته توروخدا به هوای پول ثروت دختراتونو بدبخت نکنین