2777
2789
عنوان

بیاین از سوتی هاتون‌ بگین

23 بازدید | 3 پست

من ی بار ی بحثی با دختر خالم و دختر داییم پیش اومد خواستم بگم منم اینجا کلم بروکلی گفتم منم کلم بروسلی 🤣😅

۰دوتا کاربری دارم تقریبا اون یکی کاربریم‌ معروفه😏😎این کاربری زاپاسه....تا جای ممکن سعی میکنم مث اون یکی کاربری ک باهاش فعالم اونجوری رفتار نکنم شناسایی شه اون یکی کاربریم

داشتم برا نامزدم ازغذایی که خواهرم پخته بود میگفتم،میخواستم بگم بو کردم هیچ بویی نداشت،گفتم بوکردم هیچ مزه ای نداش.....یه بارم مجلس ختم پدر رفیقم بود رفته بودم، بعدش اومدم خونه پدر پرسید چطور بودن چیکار میکردن....منم گفتم از شدت غم غش غش گریه میکردن

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

جمعه هم رفتم مانتو بخرم تو کوچمون پسرم هی به باباش میگفت بریم شهربازی بریم شهر بازی (سرکوچمون یه شهربازی هست)

بعد انقدر پسرم عجله کرد مانتو مغازه دارو پوشیدم اومدم بیرون تا سرکوچه رفتم یهو پسرم گفت مامان مانتو خودت کو برگشتم مغازه کلی معذرت خواهی کردم(مغازه داره میشناخت و همسایمون بود)

هی نفسی میاد و میگاد🙃