2777
2789
عنوان

تیروییدم پایین نمیاد

311 بازدید | 27 پست

۲۰ هفته باردارم 

ماه پیش آزمایش دادم ۱۲ بود قرصمو اضافه هم کردم اما الان آزمایش دادم ۱۰ بود به نظرتون بچه مشکلی پیش میاد براش؟ آنومالیم مشکلی نداشت گفت سالمه

کسی مثل من بوده؟

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️
خودت زیاد کردی یا دکتر

دکتر

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم باز خوبه از همون اول فهمیدی و قرص خوردی 

ببین بنظر من به دکتر زنان بسنده نکن 

برو دکتر غدد هم بگو . 

من که آخر ماه هفتم فهمیدم Tsh ام بالاست برای بارداری 

و تازه ده روزه شروع کردم قرص رو 

همش میگم اون هفت ماه که بیخبر بودم چی . 

ولی اینم بگم نگران نباش 

چون اولویت با جنین هست و داره از هورمون تیرویید تو استفاده می‌کنه 

این عدد زیاد پایین نیومده. 

عزیزم باز خوبه از همون اول فهمیدی و قرص خوردی ببین بنظر من به دکتر زنان بسنده نکن برو دکتر غدد هم بگ ...

برا شما چند بود؟

قرص ایرانی میخوری یا خارجی من ایرانی میخورم توی نت خیلی چرخیدم آخرش نفهمیدم ایرانی بهتره یا خارجی

خارجی میخورم نه یه مدت ایرانی خوردم دوزش پایینه خارجی بهتره انگار

برای من نزدیک پنج هست اما دکتر گفت این که نمی‌دونیم اون هفت ماه چند بوده خوب نیست چون ماه های آخر خو ...

آنومالی و ان تی سالم بود؟

برا من سالم بود می ترسم بعد اون چیزی بشه😪

بله خانمی آنومالی اینا خوب بود شکر خدا قرص ۱۰۰ کامل میخوری یا نصفه

خداروشکر

کامل میخورم باید از فردا دوتاش کنم

ولی در کل دکتر غدد گفت خیالت راحت . 

من توی همین سایت دیدم خانمی بوده می‌گفت من عددم بالای صد بود تا جاییکه همون ماه های اول بمن گفتن سقط کن 

ولی من با کلی توکل و توسل و نذر نگه داشتم 

و الآنم بچه م سالم و باهوش و سه ساله هست

ولی در کل دکتر غدد گفت خیالت راحت . من توی همین سایت دیدم خانمی بوده می‌گفت من عددم بالای صد بود تا ...

من سر دخترم هم کم کار بودم اما با قرص خوب بودم