2777
2789
عنوان

از کجا شروع کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 261 بازدید | 36 پست
جلسه اول رایگانه میخوام ببینم چجوری به نظرم قیمتش زیاد گرون نیست چون یه موسسه دیگه پرسیدم گفت 3/۸۰۰

پس نگیر .

اساتیدش معروف نیست .

از تاملند بگیر ، واقعا عالیه -

خب جفتش گرونه بنسبت بقیه، هیچکدوم از موسسات معروف اینقد هزینه نمیگیرن ، استاداشم بهترینن .

〰️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس نگیر .اساتیدش معروف نیست .از تاملند بگیر ، واقعا عالیه -خب جفتش گرونه بنسبت بقیه، هیچکدوم از موسس ...

اخه آنلاین نمیخوام شرکت کنم حضوری فقط همین موسسه با یکی دیگه تو شهرمون هست

اخه آنلاین نمیخوام شرکت کنم حضوری فقط همین موسسه با یکی دیگه تو شهرمون هست

آنلاین مزایای بیشتری نسبت به حضوری داره .

تو الان هنوز دهم نرفتی و داری استارت میزنی،ممکنه یجایی اول سال تحصیلی نیاز داشته باشی مباحثی که تابستون تدریس شده رو بازم ببینی ، کلاس انلاین فیلمارو بصورت افلاین تو پنلت یزاره .

و توکه داری وقت و هزینه میزاری برای اینکار ، اساتید بهتری رو انتخاب کن .

〰️

وای عزیزم از دهم که وقت کلاس رفتن و این چیزا نیست که خیلی خیلی بخوای شروع کنی از یازدهمه نه اینکه هنوز دهم نرفته دنبال کلاسی رتبه برترا ام از دهم شروع نمیکنن همون کلاسای مدرستو گوش کن و برای امتحانات بخون 

کلاس حضوری بازدهی زیادی نداره

مخصوصا اگه چندنفر باشن

کلاس انلاین خیلی بازدهیش بهتره به شرطی که خوب توجه کنی نه اینکه با یه کاسه تخمه بشینی فیلم اموزشی ببینی نه باید مث کلاس حضوری تمام حواست بهش باشه

سیب ترش بهترینه میتونی همجوره از الان تا دوازدهم خودتو بهشون بسپری  

هزینه کلاسات بنظرم زیاده و کلاس زیاد رفتن بعضی وقتا لطمه بزرگی به آدم میزنه دقت کن

این دو هفته اگه تو زبان و عربی و ریاضی راهنمایی مشکلی داری یاد بگیر که دهم ادامه اوناست اگرم اوکی تخصصی هات شروع کن پیشخوانی کن که از اول مهر آزمون شرکت کنی سرعتش بالاست جا نمونی 

اگه میخوای همون سال اول بهترین دانشگاه و رشته قبول بشی بهترین زمان شروع همین الانه و آزمون حضوری شرکت نکردی تو خونه خودت دفترچشو دانلود کن بزن که عادت کنی 

البته از الان نباید سعی کنی ساعت مطالعه ۱۰ ساعتو اینا داشته باشی اگه تندخوانی بلد باشی و مستمر بخونی میتونی با روزی ۴ و ۵ ساعت حتی زمان مدرسه تو کنکور موفق بشی به این چیزایی که میگن فلان کتاب و فلان پکیچ و فلان استادو فلان ساعت مطالعه رو نداشته باشی قبول نمیشی گوش نده و مطالعتو فقط و فقط با تست پیش ببر

اینایی که گفتم مشکلات خودم وقتی دهم بودم بود وقتی کنکور و بدی متوجهش میشی ولی چه بهتر که از الان مشکلات سر راهتو بدونی و سال اول قبول شی