2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی یه راهنمایی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 63 پست
چادر دانشجویی دارم ولی کوله نمیتونم بندازم روش

چرا؟

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا چادر دانشجویی نمیگیری من چادر ساده دارم خیلی اذیتم میکنه میخام دانشجویی بگیرم

من هم ساده دارم هم دانشجویی این دانشجویی مثل مدلای قدیمیه روش کوله نمیتونم بندازم

کاربر قدیمی هستم کاربری جدیدمه                    

من میگم هییچی جای چادر رو نمیگیره ،یادگار حضرت زهراست .وقتی میخوای وارد حرم معصومین بشی ،حتی اگه عبا هم داشته باشی بهت اجازه ورود نمیدن فقط و فقط با چادره که میتونی وارد شی 

من چادر جلابیب(جلوش زیپ داره)،چادر دانشجویی،ملی شالدار دارم که خیییلی راحته و اصلا اذیتم نمیکنه دست و پا گیرم نیست حتی الان دانشجویی زیپ دار هم تو بازار موجوده ک خیییلی راحته

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

بستگی به خودتون دارهمن چادر سر میکردم چون آقایون زیاد بودندولی الان کلاس زبان میرم چادرمو درمیارم چو ...

اره منم چادر سر میکنم ولی جاهایی ک خانوما فقط هستن تو کلاس درمیارم

منم شرایط تو رو داشتم با این تفاوت که خانواده شوهرم حرف درمیاوردن بهم طعنه زدن انگ دورویی بهم زدن ما ...

میفهمم دقیقا منظورتونو

واقعا سخته من خودمم یکم عذاب وجدان دارم میگم لباس فاطمه زهرا رو با چی عوض کنم...

میترسم...

عبا هیچوقت جای چادر و نمی گیره. برو یه مغازه چادر فروشی بگو یه چادر می خوام راحت باشه. الان تنوع چاد ...

خودمم میتونم بدوزم خیاطم خودم

ولی دو دلم واقعا...

چادر های مختلف وجود داره حتی برا اونایی که بلد نیستند راحت باشه چادر مدل دانشجویی وخبرنگاری راحته خو ...

شاید همین کارو کردم یه چادر راحت واسه خودم بدوزم که بتونم روش کوله بندازم...