2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی یه راهنمایی میکنید

823 بازدید | 63 پست

من چادری هستم بعد الان تصمیم گرفتم به جای چادر عبا بدوزم برا خودم بپوشم 

مخصوصا برای دانشگاه چون واقعا سختمه با چادر و اینکه چادرو خوب نمیگیرم همش تو دست و پامه(خیلی بلد نیستم)

و نکته بعدی اینه که میخوام کوله بخرم و استفاده کنم چون وسایلی که باید ببرم دانشگاه خیلی زیاده و کوله پشتی نیاز دارم و با چادرم اصلا جالب نیست وبعضا نمیشه اصلا استفاده کنم از کوله

حالا همه اینا یه طرف این که عذاب وجدان میگیرم چادرمو بردارم و از طرفی نگران حرفای بقیه هم هستم که ممکنه حرف در بیارن واسم

و ممکنه بابامم ناراحت بشه از دستم چون یکم حساسه البته واگذار میکنه به خودم هااا ولی خب میفهمم که ناراحت میشه ولی به رو نمیاره

شما طبق این شرایط من چیکار میکردین؟

چادر یا عبا؟

کاربر قدیمی هستم کاربری جدیدمه                    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من که با چادر دانشجویی میرم دانشگاه مشکلی نداره راحته کوله ام میبرم راحت

من به شدت فتیش آدم اصیل دارم، کسی که هول نیست، هرز نمیپره، نمی‌پیچونه، آداب معاشرت بلده و سعی میکنه درست رفتار کنه. این چیزای ساده سخت نیست ولی خب کم شده، خیلی کم که تصور خوبی ازشون واست باقی نمونده.

چرا چادر دانشجویی نمیگیری من چادر ساده دارم خیلی اذیتم میکنه میخام دانشجویی بگیرم 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

منم شرایط تو رو داشتم با این تفاوت که خانواده شوهرم حرف درمیاوردن 

بهم طعنه زدن انگ دورویی بهم زدن 

مادرشوهرم گفت سست ایمان شدی 

و دیگه خودت باید بفهمی چقدر زجر کشیدم 

اما درنهایت عادت کردن دیگه الان کاریم ندارن .باز من الان با مانتو هم حجابم کامله اما خوب تعصبات اطرافیان چیز بدیه

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

عبا هیچوقت جای چادر و نمی گیره. برو یه مغازه چادر فروشی بگو یه چادر می خوام راحت باشه. الان تنوع چادر خیلی زیاده

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)

چادر های مختلف وجود داره حتی برا اونایی که بلد نیستند راحت باشه چادر مدل دانشجویی وخبرنگاری راحته خودمم سال‌های زیادیه چادر میگیرم 

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏