2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی یه راهنمایی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 63 پست
میفهمم دقیقا منظورتونوواقعا سخته من خودمم یکم عذاب وجدان دارم میگم لباس فاطمه زهرا رو با چی عوض کنم. ...

عزیز این حرفیه که برا تبلیغ چادر میگن وگرنه نه کسی حضرت فاطمه رو دیده و اونچیزی که میگن یه مقنعه خیلی بلند داشته زیرش احتمالا یه حالت عبا گشاد .این چادری که ما داریم هی مدام در حال تغییره هر روز به یک شکل حالا کدومش مال حضرت فاطمه است 

یه زمانی که تو شهر ما فقط چادر ساده گرد زنا میزدن میگفتن چادر فقط اینه نباید تحریف بشه  چادرملی مد شد و خیلی خانمهای مذهبی باهاش مخالفت کردن الان بعد چند سال همونا خودشون نوع چادرشونو عوض کردن شکلای دیگه میزنن

این عذاب وجدان هم بخاطر حرفا و تعصباتی که بعضیا دارن میخوان هرجور شده سلیقه اونا رو داشته باشی 

یه دل میگه برم برم       یه دل میگه نرم نرم       طاقت نداره دلم دلم       بی تو چه کنم            پیش ای عشق زیبا زیبا          خیلی کوچیکه دنیا دنیا         با یاد تو ام هرجا هرجا      ترکت نکنم            سلطان قلبم توهستی توهستی       دروازه های دلم را شکستی شکستی         پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی  با من پیوستی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به عبای حجابی بگیر با روسری لبنانی یه تار موهاتم مشخص نباشه حجابش خیلی بهتر از اینه حجابتو ناخواسته ...

مشکل اینه هم خدارو میخوام هم خرمارو یعنی هم چادرو میخوام هم نمیخوام😬خیلی درگیرشم

کاربر قدیمی هستم کاربری جدیدمه                    

منبودک چادرو برنمیداشتم برای کوله و اینا چادر دانشجویی بپوش راحت... دلم نمیاد حیفه چادرو واسه این چیزا برداریم

بعدم هر کسو دیدم برداشته عبا کرده کم کم شده مانتو و ...

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

گلم چادر ها تنوع زیادی دارن برو فروشگاه مدل های مختلف سر کن ببین کدوم راحتی چادر رو درنیار فقط هم آ ...

احتمالا در نیارم 

نمیدونم واقعا شاید یه چادرراحت دوختم واسه خودم 

خیلی بهش فکر میکنم...درگیرم کلا...

استارتر عزیز عبا برای دانسگاه اصلا اصلا مناسب نیست

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...

من میگم هییچی جای چادر رو نمیگیره ،یادگار حضرت زهراست .وقتی میخوای وارد حرم معصومین بشی ،حتی اگه عبا ...

تو حرم امام رضا که میذارن من دیدم البته عباش خیلی گشاد بود

حالا نمیدونم از اینم میترسم بعدها بفهمم اشتباه کردم...

خب کوله برندارکوله واسه دبستانی هاهستش

😆نه حقیقتا کوله فقط واسه دبستانیا نیست😆

میگم که عزیزم کوله واقعا نیاز دارم رشته ام فنیه و وسایل زیادی باید ببریم بیاریم خونه اگه بد نبود چمدون میبردم باور کن خیلی سختمه کلی وسیله دستم بگیرم

تو حرم امام رضا که میذارن من دیدم البته عباش خیلی گشاد بودحالا نمیدونم از اینم میترسم بعدها بفهمم اش ...

جدی؟من فکر کردم نمیذارن چون تو کربلا چادر کلاه دار که پوشیده بودم حتی خادم مرد هم بهم تذکر داد و همینجور دوتا خادم خانم هم تذکر دادن 

آخر شبِ سردِ ما سحر میگردد،مهدی"عج الله"به میان شیعیان برمیگردد✨✨✨اللهم عجل لولیک الفرج ✨✨✨ مدد ز غیر تو ننگ است ،یا اباصالح مددی🍃🍃              لطفا امضامو کپی نکنید🌹.                                      درخواست دوستی نمی پذیرم🌺              

عزیز این حرفیه که برا تبلیغ چادر میگن وگرنه نه کسی حضرت فاطمه رو دیده و اونچیزی که میگن یه مقنعه خیل ...

از این زاویه نگاه نکرده بودم تاحالا👍