2777
2789
عنوان

خانومای مذهبی یه راهنمایی میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 823 بازدید | 63 پست
منبودک چادرو برنمیداشتم برای کوله و اینا چادر دانشجویی بپوش راحت... دلم نمیاد حیفه چادرو واسه این چی ...

حالا به امید خدا 

نمیدونم واقعا بیشتر با خودم درگیرم... و دقیقا همین حرفا تو سرم میچرخه

کاربر قدیمی هستم کاربری جدیدمه                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو دانشگاه ک راحتید همه دخترن دیگه ببخشید دانشگاهتون الزهراست؟یا فرهنگیان

الزهراست

آره ولی از دانشگاه باید یه مسیر طولانیو تا خونه بیام و از طرفی یه تعداد کارگر مردم هست اونجا اما خب بدون چادرم محجبه هستم لباس کوتاه یا باز نمیپوشن حتی اونجا

میخوام عبا بپوشم که هم بیرون هم داخل دانشگاه راحت باشم 

باور کنید همه کامنتا نظراتشون درسته و اشتباه نیست و همین یعنی ۵۰ ۵۰ و دودلی من همه‌ی این حرفایی که مسزنن تو سر خودمم هست منتها تصمیم گیریش برام سخته

حالا به امید خدا نمیدونم واقعا بیشتر با خودم درگیرم... و دقیقا همین حرفا تو سرم میچرخه

نکن واقعا خواهرانه میگم بعدا عذاب وجدانشم بیچارت میکنه یکم تحمل کنی دیگه عادت میکنی به بدون چادر بودن بعد کم کم میگی بذا یذره ام ارایش کنم بذا این کنم بذا اون کنم کلی فاصله میگیری

خواهرم چادری بود شدید، بعد بچه دار شد چادرو برپاشت مانتو بلند پوشید که بچه داری سختمه اون موقعا عبا نبود بعد کم کم شد مانتو معمولی بعد ارایش و شیدینگ لب و خط چشم اینا زد الان موهاشم در میاد و واسش مهم نیس.... تازه به منم همش یشنهاد میکنه😞

خدایا تنها امیدم فقط تویی❤️

جدی؟من فکر کردم نمیذارن چون تو کربلا چادر کلاه دار که پوشیده بودم حتی خادم مرد هم بهم تذکر داد و همی ...

اونجا منم رفتم خب اونجا کلا همه پوششا خیلی سفت و محکمه و خودمم نمیپسندم تو حرم اهل بیت بدون چادر برم خوشم نمیاد به نظرم برای  اونجا بیشتر باید رعایت بشه این مسائل

نمیدونم واقعا و نمیفهمم از کی بپرسم  انگار دلم میخواد یکی بهم بگه اینکارو بکن یا نکن و من خاطرم جمع باشه که کاردرستو انجام میدم...

الزهراستآره ولی از دانشگاه باید یه مسیر طولانیو تا خونه بیام و از طرفی یه تعداد کارگر مردم هست اونجا ...

عزیزم من بهت میگم واقعا هیچ چیزی جای چادر حضرت زهرا رو نمیگیره خدا رو شکر شما ک دانشگاهتون دخترونست راحتید فقط تو اون مسیر چادر سر میکنید دیگه 

انشاالله حضرت زهرا شفاعتتون کنند 

موفق باشید❤

چادر با کوله هم دیدم خیلی قشنگه سر دخترای دهه هشتادی که مدرسه میرن چرا میگی بده؟

ان الابرار لفی نعیم : همانا نیکوکاران در بهشت های پرنعمت جای دارند.در زمان حضرت امام هادی علیه السلام شخصی نامهای نوشت از یکی از شهرهای دور نامهای نوشت که آقا من دور از شما هستم. گاهی حاجاتی دارم، مشکلاتی دارم، به هر حال چه کنم؟ . حضرت در جواب ایشان نوشتند: «إِنْ کَانَتْ لَکَ حَاجَةٌ فَحَرِّکْ شَفَتَیْک» لبت را حرکت بده، حرف بزن، بگو. ما از شما دور نیستیم. من یه وبلاگ دارم که درباره ی حجاب مطلب میزارم اگه دوست داشتی در این باره اطلاعات داشته باشی بهم بگو تا تو خصوصی برات بفرستم.چند تا دارو که به من کمک کردن: قطره ی پرسیکا و دنتول برای دندان. قطره ایبروگل برای سندروم ibs و معده درد و مشکلات گوارشی. قرص ویتاگنوس برای درد عادت ماهانه. هرشب حنا با آب بزارید کف پاتون جوراب بکشید بخوابید برای خروج سودا از بدن خوبه. تاپیک های مهریه داره میترکه پشت این قانون هدف افزایش جمعیته ، که مرد راحت زنش رو طلاق بده بره جوون تر بگیره بچه بیارن حق طلاق حتما بگیرید

چادر با کوله هم دیدم خیلی قشنگه سر دخترای دهه هشتادی که مدرسه میرن چرا میگی بده؟

خوشم نمیاد از ظاهرش کلا

اینکه کوله با چادرباشه از طرفیم بار و بندیلت زیاد میشه باید مانتو و شلوار و مقنعه و همه چی بپوشی دوباره یه لایه دیگه هم بپوشی یکم سخته 

ولی خب میگم عبا بپوشم بعدها بفهمم عجب خبطی کردم....میدونی....

میفهمم دقیقا منظورتونوواقعا سخته من خودمم یکم عذاب وجدان دارم میگم لباس فاطمه زهرا رو با چی عوض کنم. ...

دختر خوب همینکه مرددی یعنی اینکه خودت متوجهی که اگر چادر رو قبول کردی دیگه هیچی نمیتونه جاشو بگیره 

اگر مانتویی بودی عبا براتون خوب بود اما شما چادری هستی و مقیدی به چادر پس نگهش دار .

دختر خوب همینکه مرددی یعنی اینکه خودت متوجهی که اگر چادر رو قبول کردی دیگه هیچی نمیتونه جاشو بگیره ا ...

فکر کنم اکثرا گفتن برندار احتمالا برندارم و یه چادر راحت بدوزم فکر نکنم به عذاب وجدانش بیارزه 

آخخخ ولی هنوزم به قول شما مرددم