2777
2789

سلام عزیزکم..

اگر بوسه بزنم به نامه‌ام، آن را روی شانه‌ات می‌گذاری؟ خستگی‌ات به جانم..

درد و بلای شانه‌هایی که غم آسوده‌شان نمی‌گذارد و کار هم دردی روی آنها می‌آورد به زندگی‌ام.

یک‌ امشب را کمی آرام باش، نمی‌دانم مردِ دوست داشتنی، مثلا به این فکر نکنیم که اگر بخوابی ممکن است کابوسی به سراغت بیاید

در این شب‌های خنک تابستان چه می‌چسبد؟

اینکه سرم را سینه‌ات بگذارم، و بگویم؛ حرف بزنم، آرام، و تو بگویی در آن خانه‌ای که درونت وجود دارد چه پنهان کردی که کلیدش را هم به کسی نمی‌دهی، گاهی در همین شب‌ها فکر می‌کنم، به همه‌چیز، به تو، به کودکی‌ات، به دختر کوچکت، به کسی که قرار است درون قلبت جای بگیرد، برایش چه بگویم از تو؟

اگر او متوجه‌ی چشم‌هایت شد چه؟

به او می‌گویم، چقدر نگاهت را دوست دارم، چقدر برای چشم‌هایت میمیرم، با همان غم‌ها تو را دوست دارم، تو را می‌پرستم، می‌گویم مردِ عزیز من سالها هم بگذرد عزیز را دوست دارد ..

او هم عزیز را دوست داشته باشد ..

به او می‌گویم، اگر شب‌ها حرفی نزدی، روزها به نقطه‌ای خیره شدی؛ نترسد، دردها تو را مثل من هیچ وقت تنها نمی‌گذارند..

برایش می‌گویم، نرود، قلبِ عزیزترینم پر از زخم رفته‌ها است، دورِ قفسه‌ی سینه‌ات بگردم..

دم و بازدم برای چه کسی انقدر سخت است؟

لبخند میزنم، اگر او آمد و تو نبودی، به آسمان نگاه کند، در روزهای بارانی تو خانه نیستی، چیزی نیست، نگران نشود ..

برایت کیک شکلاتی آماده نکند، تو تنها یک یک ساده با یک لایه‌ شکلات دوست داری، میانش مثل همیشه موز و گردو باشد، برایت کتاب بخواند، لمست کند، به آغوشت بکشد..

میدانم دردانه‌ام...

میدانم که این روزها تنها با درد زندگی میکنی..

دلیلِ بودنم، میدانم همه‌چیز را..

از اینکه باز به پیله‌ی تنهایی‌ات فرو رفتی ..

مرا هم راه بده، مرا به تنهایی‌ات ببر..

باور کن من نمی‌ترسم، از تو..

از اینکه دست‌های هم را بگیریم و غرق شویم..

دوستت دارم عزیز دلم..

برای اینکه تا انتهای این نامه امدی..

برای نوشته‌های کوچکم وقت می‌گذاری، میخوانی، نگاه می‌کنی؛ و به من هر بار لطف می‌کنی برای این قلمِ پر از ضعفِ غمگین..

و شبخیر به تو و کسی که قرار است تنهایت نگذارد❤️

عــــالــــی😍💎

واقعا خیلی عالی بود😁

دنیای من دنیای درک غم و فهم عشق هست🙂💙یعنی یک دنیای آبی🌌🏙🌃 ༽فـهـم༼ و ༽درک༼ دو کلمه ی متفاوت هستن فقط کافیه بهشون فکر کنی تا متوجه کلمات بشی☁🌬

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی رسمیه ..اگه میخوای اینو برا همسرتون بفرستید احتمال اینکه بیشتر از دو سه خط نخونه زیاده ..از نظر ادبی خیلی خوب نوشتی اما سبکش قدیمی هست و کمی سنگین ..

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
😍منم از نوشته هام اینجا بفرستم؟!خیلی دوست دارم

اینطور متن ها 

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
خیلی رسمیه ..اگه میخوای اینو برا همسرتون بفرستید احتمال اینکه بیشتر از دو سه خط نخونه زیاده ..از نظر ...

بنظرم کوتاه ترش کنه خیلی خوب 

باید شخصیت طرف هم در نظر بگیری شاید دوست داشته باشه

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
عزیزم من مجردم👀😂❤خیلی ممنون نظر دادین💚

خواهش میکنم اما به نظرم کمی به روزتر باشید ..بعضی از جملات رو والا آدم منظورتون رو نمیفهمه اصلا  ..شاید من سوادم نم کشیده .اما در کل سنگینه ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
بلهههههههه خوشحال میشم👀❤

به قلبم نگاه میکنم : کسی هست؟!
اهای کسی صدای منو میشنوه؟!
هیچ جوابی نبود
بیچاره سوخته بود تنها سیاهی زشت مانده بود به عنوان قلب
یک لحظه به بالا نگاه میکنم
آرام میشوم
 هیچ چیز در آن ویرانه ی سوخته نبود
جز او
انگار منتظر بود...
میدانی خدا بود...

خواهش میکنم اما به نظرم کمی به روزتر باشید ..بعضی از جملات رو والا آدم منظورتون رو نمیفهمه اصلا ..ش ...

نه چ حرفیه، بله خیلی ممنون گفتین، 

میشه این یکی سبک‌ نوشتمم رو هم بخونین

خواهش میکنم اما به نظرم کمی به روزتر باشید ..بعضی از جملات رو والا آدم منظورتون رو نمیفهمه اصلا ..ش ...

سلام، سلام دیوونه
صدامو میشنوی؟ یا بازم کز کردی اون گوشه‌ی سوت و کور اتاق؟ وسط تابستونه ولی باز دل تو عین زمستون سرد و سوت و کوره، پرستاره می‌گفت دیگه اون نامه قشنگاتو نمینویسی، چیشد دیوونه؟ چیشد یهو؟ به قول اون قدیمیا، چیشد اون همه نامه‌ی فدایت شوم، اون همه قربونت برم، اون همه دوست دارم...؟
دیدی آدما همینن دیوونه، دیدی گفتم دل نبند همشون همینن، ولی من همین نیستما، همین واسه این دختراس، من مثل قدیمیا بار اومدم.
اونا که نون سنگک و پنیر دوست دارن، جعفری و ریحون تازه، حیف دیوونه شدم، خیلی بهتر ازینا بودم دیوونه، هنوز قلبم انقدر سیاه نشده بود، زلال بودم، مثل الانه تو ..
هر چقدرم سنگی باشی من میدونم ته دلت چیه، میدونم پشت اون اخم پر سر و صدا و پر ابهت یه دله نازکه، اون تیر برقه باز چراغش روشن شد، نزدیک شبه دیوونه، باز شب شد و فکر خیالامون شروع شد، من به تو فکر میکنم و تو به هر چی جز من، امروز توی سلف سرمو انداختم پایین، خواستم سر به زیر باشم، اما تو نباش، تو همیشه سرتو بگیر بالا، اخه اگه سرت بالا نباشه میترسم اون همه اشکی که قایم کردی سُر بخوره بیاد پایین، دور اون چشمای همیشه ابریت بگردم من؛ با اینکه دیوونه‌ای ولی من دوست دارم، قد زهرمار، که تلخه ولی اگه باشه میخورم که راحت شم، دیوونه کاش چشامونو ببندیم بعد دیگه نباشیم، عین اون قطره بارونا که تو دوست داری؟ اره، عین همونا بمیریم بریم توی خاک، ولی تو بمون؛ حیفی تو، من میرم زیر خاک، سبز میشم، سبز مثل درخت سروه؛ مثل درخت کاجه؛ دیوونه دلم یه لیوان شربت خنک میخواد تو چی؟
از اونا که میگی اخیش؛ جیگرم حال اومد، به نظرت میشه؟ اخه من بند دلم پاره شده دیگه...
دوست دارم دیوونه، مثل موهای سفیدم، که همه میگن چرا؟ چیشده؟ سیاهش کن، ولی من همونطوری دوسشون دارم، مثل گرد و خاک کردنت دوست دارم، میدونم فقط چند دقیقه‌س، بعد عصبانیتت بارون میزنه، بوی خاکِ بارون خورده میاد، اون روی خوبت تازه خودشو نشون میده.‌..
دیوونه هیچ وقت نگفتم بهت، ولی هی نامه‌هاتو دزدکی میخوندم، چقد اشکام ریخت پای اون نامه‌هات، هی گفتم خوش به حالش دیوونه، تو دوسش داری، قلب تو وقتی می‌تپه اونو یادش میاد، برا همین بیشتر دوست داشتم..
حالم بده دیوونه، انگار تو مغرم دارن ساختمون میسازن، میفهمی چی میگم؟
اره تو میفهمی، چون خودت جنگل قلبتو آتیش زدی..
چرا اخه؟ چیشد یهو؟ گنجیشگاش خوب جیک جیک‌ نمی‌کردن؟ یا درختاش توت وحشی نمیدادن؟
نمیدونم چیشد ولی انگار الان میدونی کجایی، میدونی جنگلت از اولم بیابون بود دیوونه..
حرفامو زدم، رو دلم سنگینی می‌کرد‌..
شبخیر دیوونه
شبخیرمو به اون رگای آبی کبودتم بگو، باشه؟💙