2777
2789

ما 13 سال ازدواج کردیم الان یک ماهه که باهام قهر کرده سر این موضوع نمی دونم حق با کیه من شاغلم تمامی هزینه های خودم و بچم با منه به غیر از خورد و خوراک و اینکه یه آپارتمان خریدیم که به نام منه چون من خریدم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چطور با حقوقت هم هزینه هاتو دادی هم آپارتمان خریدی اونوقت شوهرت با حقوقش فقط خورد و خوراکو داد

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

چرادعزیزم کاری برات نکرده؟؟؟؟چطور نمیبینی....اونده تو رو گرفته وگرنه خونه بابات میموندی😑

چون متوجه شده حق با توئه رفته تو لاک خودش

✨️میشه برای عزیز آسمونی من فاتحه یا صلوات بفرستین....یا برای شادی و درآرامش بودنش دعا کنین🥀💔

هیچ وقت موقع انتقاد تعمیم نده. آدم دلش می شکنه. تو هیج خیری برام نداشتی، هیچ کاری برام نکردی، هیچ محبتی بهم نکردی، .... از این حرفها هیچ وقت نزن

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
چون از اول همه هزینه ها رو به دوش کشیدی و فکر کرده وظیفته عزیزم!

دقیقا .زن هر چقدرم شاغل باشه نباید جوری نشون بده که از پس هزینه های خودش برمیاد باید پس انداز کنه برای زندگیشون و زندگیش شاید اصلا خدای نکرده این مرد به هر دلیلی نتونست یک سال کار کنه حداقل یه پولی باشه ک بشه باهاش سر کرد مقصر خودتی از این ب بعد یه جور دیگه رفتار کن ازش معذرت خواهی کن و ماه جدید بهش بگو مثلا من یه شلوار میخوام بیا بریم برام بخر

چطور با حقوقت هم هزینه هاتو دادی هم آپارتمان خریدی اونوقت شوهرت با حقوقش فقط خورد و خوراکو داد

من زیاد ولخرج نیستم سعی کردم بیشتر پس انداز داشته باشم نمیدونم شاید من توقعم زیاده