2777
2789
عنوان

رابطه ج با رلم

| مشاهده متن کامل بحث + 3952 بازدید | 66 پست
خدا بخشندس...امیدوارم تا جایی پیش نرفت باشی که ترس از ازدواج داشته باشی...و خواهشا انقدر خودتونو راح ...

ینی تا چ حد؟

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم مثل تومبله میبخشه امیدوارم دلت اروم شه چون درکت میکنم

هعی

امیدوارم شمام اروم بشی

من گاهی خیلی عذاب میکشم سر اشتباهاتم

تو مثل مورفین میمونی برای من معتادم به بودنت الان که نیستی حالم بده نه خواب درست دارم نه خوراک درست . .میشه برای رسیدنم به عشقم برام یه صلوات بفرستین ممنونم ازتون
چی تا چه حد؟؟ منظورت بخشندگی خدا یا رابطه با پسر...؟؟؟

رابطه

پیش کسی نگو صدقه بده بله میبخشه گناهای بدتری هم میبخشه تنها گناهی که نمیبخشه نا امیدی از خودشه

نمیگم پیش هیچکس🥺

خاستم به مامانم بگم ولی نمیگم 

خیلی دعام کن

ولی واقعا چقدر خوبه ک خدا انقد بخشنده اس :)

اره واقعا

من هروقت حالم بده ذکر میگم حالم خوب میشه 

رابطه

رابطه فقط برای زن وشهر هس اینو منی میگم که واقعا امروزی هستم و نیمدونم دوستی که دخترا با پسرا دارن مگه اسمش دوستی نیس چرا باید بره سراغ رابطه ..بابا جون رابطه برای زمانیه که امنیت خاطر داشته باشید ..چرا بدنتونو کثیف میکنید اجازه میدید ازش بهره ببرن ..درسته نیاز هس ولی تازمانیکه ادم نچشیده میتونه خودشو حفظ کنه لطفا نزارید پسرا پیش خودشون بگن خوب....ا بعد بیان واسه دوستاشونم تعریف کنن ببخشید اینطوری رک میگم ولی حس سواستفاده زجراورترین و چندش ترین حس دنیاس نزار اون حس بد بهتون دست بده

رابطه فقط برای زن وشهر هس اینو منی میگم که واقعا امروزی هستم و نیمدونم دوستی که دخترا با پسرا دارن م ...

میفهمم

بنظرت خدا منو میبخشه

قبل اینکه فکر کنی خدا میبخشتت یا نه به این فکر کن خودت حاظری خودتو ببخشی که بدنتو در اختیارش گذاشتی

خودش رو نبخشه تا آخر عمر با عذاب زندگی کنه چی بشه.

بله

خدا میبخشه توبه بنده هاش رو

پس ما هم خودمون رو ببخشیم

و دو مرتبه سمت اون خطا و گناه نریم