2777
2789
عنوان

علت این درد چیه خانوما لطفا بیاید

163 بازدید | 8 پست

الان چند شبه که موقع خواب خیلی رون هام درد میگیره

نمیدونم چرا 

علتش چیه 

باید چیکار کنم

کلافه شدم

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیک پریودته؟؟

اره 

ولی اینجوری نشده بودم تاحالا

ممنون میشم اگر برای خوشبختی و عاقبت بخیریم و آرامش دلم دعا کنید🙏انشاالله خودتونم به هر چی می‌خواهید برسید🌹
من تقریبا یکسالی میشه نزدیک پریود اینطوری میشم فقط هن شب موقع خواب ...خیلی اذیت میشم از دردشجوشان من ...

جدی؟ منم نزدیک پریودمه، لکه بینی دارم

اما معمولا اینجوری نمی‌شدم. اره اتفاقا جوشان میخورم 

مرسی عزیزم 

اره ولی اینجوری نشده بودم تاحالا

جالب فکر کنم این درد جدید مد شده با یکی دونفر دیگه هم صحبت شد میگفتن جدیدا اینطوری میشیم منم قبلا اینطوری نبودم ولی چند وقت قبل پری درد دارم یکی دوماه بهتر باز یک ماه درد بیشتر

جالب فکر کنم این درد جدید مد شده با یکی دونفر دیگه هم صحبت شد میگفتن جدیدا اینطوری میشیم منم قبلا ای ...

اها من نگران شدم گفتم شاید مشکل جدیه