2777
2789
عنوان

شوهر مامانی و فوت مادر شوهر

1939 بازدید | 38 پست

بچه ها شوهر من بعد شش تا دختر به دنیا اومده به شدت عاشق مادرش بود .‌اصلا خیلیییی زیاد. ۵ ماه پیش مادرش بعد سه سال بیماری تو ای سیو بستری شد و آخرش بعد یه ماه فوت شد. شوهرم بعد از فوت مادرش خیلیییی بهونه گیر شده . انگار دنبال بهونه س فقط.‌با بچه مون میگه میخنده بازی می کنه اما کلا حوصله منو نداره. دنبال دعواس همش

مادرش فوت شده، یه مدت درکش کن....! 🥀🖤

من درمکتب عشق بودم، کتاب محبت خوانده ام، مشق دوستی وصلح نوشتم...! 💚🌿یک دخترمهربونم که به راحتی باهات دوست میشم وبه حرفات گوش میدم وبیشترازسنم هم بهت راهنمایی میدم💞اهل شعروکافه های نیمه شبم که اهنگ استادمعین رودارند...! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا یسال شوهرجانت مثل یه بچه خواهد بود.

تو درکش کن زیاد سربه سرش نذار ولی حواست باشه نی به لالاش نذاری که دیگه جمع نمیشه.

بنده خدا شوهرم سالگرد پدرش و هفت مادرش یکی بود.فقط باید مراقب بود بسلامت بگذره بهرحال داغ عزیز دیده

نه مامانی بود خیلی .‌برا همین فوت مادرش نابودش کرده.

احتمالا افسردگی گرفته 

اسی درکش کن داغ عزیز خیلی سخته اونم مادر که هیچ وقت سرد نمیشه 

باهاش دردو دل کن دل به دلش بده  براش خیرات کنه باهم برید سر خاکش اینجوری اروم میگیره 

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
پدرشوهر من دو سال پیش فوت شدیه مدت واسه رابطه تو پیش قدم شومن بارهای اول به زور وادارش میکردم با اکر ...

نه بابا رابطه رو از همون هفته دوم فوتش شروع کرد . همش با خودم می گفتم بابا چه زود اخه.😆 اخلاقش خیلی بد شده انگار دیگه دنیا کن فیکون شده. مادرش زن خیلی خوبی بود درسته هیچ کاری برام نکردن نه عروسی گرفتن نه طلا. حتی چادر سفید سرم ننداخته اما آدم خوبی بود

نه مامانی بود خیلی .‌برا همین فوت مادرش نابودش کرده.

سلام. ببخشید من تایپک هاتو خوندم اخلاق شوهرت خیلی شبیه اخلاق شوهرمه.فقط عاشق مامانشه همه توجهش به مادرشه  اعتقادش اینه زن گیر میاد اما مادر فقط یه دونه است هم میشه جلو همه پاهای مادرشو میبوسه اینقدر مادرش بهش محبت میکنه که هیچ وقت نمیراره منم ببینه بعضی وقتا آرزوی مرگ مادرشو میکنم اما همه میگن ایقد دوسش داره مطمعن باش یه مرده متحرک میشه

سه بار خودم با پول خودم خیرات کردم . همه خانواده و دایی هاشو و نزدیکانش رو دعوت کردم پذیرایی کردم‌.‌ بفهمه برا منم مهم بوده. اما اصلا درست بشو نیست. تو میگی بهش بر میخوره 

سلام. ببخشید من تایپک هاتو خوندم اخلاق شوهرت خیلی شبیه اخلاق شوهرمه.فقط عاشق مامانشه همه توجهش به ما ...

دقیقا الان شوهر من مرده متحرک شده. آخه نمیی دونی چقد مامانی بود که. حالا مادرش بچه آخرشون که مسر بوود رو بیشتر دوست داشت نه اینو . خودشم‌میدونه ها. ولی خب براش مهم نیست