الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم رقم خیلی خاصی نیست منم همین حدود دارم شایدم بیشتر، من ۵ ساله میخام خونمو عوض کنم هی میگم بزار طلام بیشتر رشد کنه، و تو این ۵ سال هر چی بدست اوردم طلا خریدم، تازه قبلشم میخریدم.
دوست مامانم یه دختر ۲۳ ساله داره همین چند روز پیش به مامانم میگفت هیچوقت با خودت فکر نکردی دختر من ب ...
مامان منم چندیدن ساله سکه تمام و طلا نگه داشته همش میگ برا آینده شما
فک کنم همش رو میخواد بده جهیزیه و گرن هرچی میگم میگ ب بابات بگو برات انجام بده😐😂
اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻♀️)
خب عزیز مگه طلا داشتن و طلا آوردن از خونه پدر یکی از همون استقلالی های مالی نیست؟علت پنهون کردن رو ن ...
اگر در آینده شوهرت شغلش آزاد باشه ، میگه بده به من تا کارم رونق بدم .اگر ندی اختلاف پیش میاد ...هزار تا جریان دیگه ....زندگی متاهلی اون چیزی نیست که ما قبل از ازدواج فکرشو میکردیم ..شوهر من که یعنی مرد خوب خوبشه ، تا حالا چند مورد بی اعتباری ازش دیدم .دیگه وای به حال بقیه مردها
اگر در آینده شوهرت شغلش آزاد باشه ، میگه بده به من تا کارم رونق بدم .اگر ندی اختلاف پیش میاد ...هزار ...
😕💔
ممنون از توضیحات تون!ب من چون طلاهامو فروخته بودم سعی میکردم کم کم جمع کنم و همیشه فک میکردم یه روزی ازدواح کنم طرف با خودش نگه باباش براش ۴ تا النگو نگرفته🤣حس میکردم با ارزش ترم با طلا در اشتباه بودم پس😃
پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️
اگر در آینده شوهرت شغلش آزاد باشه ، میگه بده به من تا کارم رونق بدم .اگر ندی اختلاف پیش میاد ...هزار ...
ن من از مجردی طلا اوردم گرمش زیاد نیس روهم رفته شاید 15 گرم شایدم کمتر 2 تا زنجیر فروختم ک قراره بخرم بزارم روش تو این 8 سال متاهلی کلی طلا فروختم حتی الان انگشتر هم ندارم همسرم خریده چن ماه بعد فروخته زیااااد ولی تا بحال ب طلا مجردیم فکر هم نکرده گفتم اونا یادگاری برام ارزش معنوی داره ن پولی