2777
2789

خیلی دلم گرفته امروز مثلا عیده اما شوهر من انگار از دنده چپ بیدا شده بود نمیدونم چش بود بخدا اعصابم بهم ریخت

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اعصاب منم خورده دلم گرفته😭😭مامانم اینا رفتن مسافرت نیستن شوهرمم رفته با دوستاش بیرون کلی گریه کردم ...

اون موقع که باید کنار ادم باشن نیستن

یعنی انقدری که بعضی ادما بیشعورن خود بیشعورم انقدر بیشعور   نیست.  
منم به شوهرم گفتم نرو با دوستات باهم بریم ولی گوش نکرد انقدر اعصبانیم که نگو

من اصلاااا از اول به شوهرم رو ندادم که بخواد تعطیلیا با دوستاش باشه خودشم دیگه اینجوری عادت کرده و اصلا تمایلی نداره که بره.خب از اول باید قاطع برخورد مبکردی البته سالی دو سه بار مشکلی نداره

روز روز دیگه عیدو غیر نداره .شوهر من ک شیفته

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.