آره دیدی گفت حتی ناهار هم نخورم باید برم مدرسه باید به دانش آموزام بگم نگاه کنید یاد بگیرید
دیشب بابام بهم میگفت ما اینقدر این کارتون و فیلما رو دیدیم که سخت کوش شدیم و اینقدر الان میتونیم سختیها را تحمل بکنیم اما شماها اینقدر کارتونهای فیلمهای سوسولی دیدید که خودتونم نمیتونید از عهده کارای خودتون بر بیاید و پشت کار ندارید🤣🤣🤣
واقعا دلسوزی برای شما ها فایده نداره حقتونه بشینید فیلم هایی ببینید که اولا بدبختی و بیچارگی رو در وجودتون نهادینه میکنن تا فکر کنید زجر کیدن مقدسه اما بچه های خودشون در ناز و نعمت زندگی میکنن. بعدم فیلمی که در نهایت طرف میشه رئیس فاحشه خونه رو جوری بخوردتون بدن که فکر کنید زن شریف و زحمتکشیه
یه چیز جالب راجب اوشین فهنیدم انگار اوشین در بزرگسالی فروشگاههای زنجیره ای تاناکورا رو ابداع کرده هم ...
بله بابام میگه سال آخر جنگ بود که داشت پخش میشد از تلویزیون و من دبیرستانی بودم بعد یه سال فروشگاههای تاناکورایی مد شد بعدشم که جوونا رفتن ژاپن کار کردن و پول فرستادن تقریباً یه جورایی همین اوشین انگیزشو توشون ایجاد کرده که برن ژاپن میگه همین که دهه ۷۰ شروع شد خیلیا رفتن ژاپن واسه کار کردن
بله بابام میگه سال آخر جنگ بود که داشت پخش میشد از تلویزیون و من دبیرستانی بودم بعد یه سال فروشگاه ...
کاش باباهای ماهم میرفتن ما اونجا به دنیا میومدیم
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
واقعا دلسوزی برای شما ها فایده نداره حقتونه بشینید فیلم هایی ببینید که اولا بدبختی و بیچارگی رو در و ...
وا زن هیتلر کوتاه بیا
من این فیلمو برا سرگرمی نگاه میکنم
اینقدر زندگی اجتماعی پرباری دارم خدا روشکر که یه فیلم منو تحت تاثیر قرار نمیده برو این چرت و پرتا را جای دیگه بگو بعدش قسمت بدای فیلم مال شما ما همین ورژن تلویزیونی را دنبال میکنیم.
دیشب بابام بهم میگفت ما اینقدر این کارتون و فیلما رو دیدیم که سخت کوش شدیم و اینقدر الان میتونیم س ...
واقعیتش هم اینه و دست های پشت پرده الان فیلمها رو به سمتی برده که فقط مصرف گرایی زندگی تجملی و کارهای ناباب مرسوم بشه و یه فرهنگ عوض نمیشه جز با رسانه
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
بله بابام میگه سال آخر جنگ بود که داشت پخش میشد از تلویزیون و من دبیرستانی بودم بعد یه سال فروشگاه ...
دقیقا فیلمی بود که تو اون زمان خیلی سروصدا کرده بود حتی یه بار روز تولد حضرت فاطمه رادیو رفته بود بین مردم مصاحبه گرفته الگوی شما زنا کیه یکی گفته اوشین
یکم خودتو تو اینه نگاه کن که چه چیزی تو رو اینطوری کرد بگو ما انجام ندیم
البته خوب خیلیاشون برگشتن کمی ژاپن موندن و با خودشون خانم ژاپنی هم آوردن اون موقع که سعادت آباد زمیناشون ارزون بود رفتن از سعادت آباد و شهرک غرب اینقدر خریدن و ساخت و ساز کردن که الان همه اونایی که یه زمانی ژاپن رفتن الان دارن تو سعادت آباد و شهرک غرب زندگی میکنند حتی تو کوچه ما چند تا عروس ژاپنی هم هست مادر شوهراشون چه افتخاریم میکنه براشون 🤣🤣🤣🤣