یه چیز جالب راجب اوشین فهنیدم انگار اوشین در بزرگسالی فروشگاههای زنجیره ای تاناکورا رو ابداع کرده
همین تاناکورای خودمون که ایرانم داریم
فامیل اوشین تاناکورا هست
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
آره دیدی گفت حتی ناهار هم نخورم باید برم مدرسه باید به دانش آموزام بگم نگاه کنید یاد بگیرید
دخترم پیشم نشسته منم هی میگم قدیما دخترا اینطور بودن زندگی الانتونو شکر کنید 😂سو استفاده
یه دل میگه برم برم یه دل میگه نرم نرم طاقت نداره دلم دلم بی تو چه کنم پیش ای عشق زیبا زیبا خیلی کوچیکه دنیا دنیا با یاد تو ام هرجا هرجا ترکت نکنم سلطان قلبم توهستی توهستی دروازه های دلم را شکستی شکستی پیمان یاری به قلبم تو بستی تو بستی با من پیوستی
بله شغلش تحریف شده... و میگن همین ورژن ایرانیش خیلی قشنگ تره
آره بابام تعریف میکنه میگه اون موقع که نماینده کشورشون این فیلم رو تو ایران دید گفت اصلاً فکر نمیکردیم از این اوشین بتونه اینجوری فیلم خانوادگی درست کنند
دخترم پیشم نشسته منم هی میگم قدیما دخترا اینطور بودن زندگی الانتونو شکر کنید 😂سو استفاده
دیگه همینطوره الان مامان من تعریف میکنه میگه دهه ۶۰ ما هم همینطوری بود چون تو روستا زندگی میکردیم خیلی اذیت میشدیم لباسامون اینا رو برف اومدنی بردیم تو چشمه میشستیم