2777
2789
عنوان

شوهرم خیلی رفتارش عجیبه چیکار کنم

162 بازدید | 6 پست

بچه ها من ازدواج کردم اومدم اطراف تهران بخاطر کار همسرم….همسرم  اصلاااا نمیذاره اینجا با کسی رفت و آمد کنم درصورتیکه خودش چندسال همین محل بزرگ شده یا شرکتش همینجاست من بخام برم بیرون یا باید خودش بیاد یا با ی نفر برم(که خودش دیدتش)یا با ماشین یا راننده(اونم با چادر برم!!!!!) خودم اصلا محجبه نیستم….. یعنی تاحالا حتی پاساژ یا پارک نزدیک خونمونم نذاشته برم اما هرموقع بخوام برم تهران اوکیه با ماشین برم با دوستام برم ،پیاده ،تنها اصلا کاری نداره کجام با چه تیپی ام و چیجوری ام میگه اونجا خیالم راحته!!!!خب اینجا ک نزدیکم و همه تقریبا آشنان که اوکی تره!!!اصلا درکش نمیکنم😭😭😭نمیتونم هرروز اینهمه راه با ماشین برم تهران بگردم بعدش برگردم ک !!!!!🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

به نظرتون چیکار کنم اینجا بتونم تنها و با حجابی ک همیشه هستم برم بیرون؟؟؟؟؟

اونجا نمیخواد درباره اش حرفی بزنن ولی تهران کسی شما و همسرتو نمیشناسه .پس براش مهم نیست ولی منطقه کو ...

واقعا اذیت میشم هرروز بخوام این همه مسیر برم تهران خونه ی مامانم یا دیدن دوستام یا برا خریدی پارکی چیزی…..و اینکه گیر دادنش به حجابمم خیلیییی اذیتم میکنه دخترای اینجا هیچ کدوم محجبه نیستن نمیدونم چرا اینقدر به من گیر میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار خودش شاید امنیتیه.

نه عزیزم شغلش امنیتی نیس آدم مذهبی ایی ام نیس ولی رو حجابم و رفت و آمدم تو این محل به شدت گیره…..!!!🤦🏻‍♀️توجیهشم اینه ک اینجا زود برا یکی حرف در میارن و آدمای درستی نیستن و فلان…..که منم هربار میام باهاش بحث کنم ک اخه خودتم تو این محل بزرگ شدی این چ حرفیه و ….یا اینکه دخترا و زنا همه با حجاب بازن چه حرفی اخه!دعوامون میشه🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نه عزیزم شغلش امنیتی نیس آدم مذهبی ایی ام نیس ولی رو حجابم و رفت و آمدم تو این محل به شدت گیره…..!!! ...

خوب درست میگه میشناسه بقیه رو ،شماهم هرروز میزنی بیرون تا تهران رانندگی میکنی ؟،خسته نمیشی

خوب درست میگه میشناسه بقیه رو ،شماهم هرروز میزنی بیرون تا تهران رانندگی میکنی ؟،خسته نمیشی

چرا خسته میشم😔برا همین مثلا مجبورم برم شب خونه ی مامانم برگردم بعد باز فرداش برگردم تقریبا خیلی از وقتمو تو مسیرم….یا مثلا ی روز مجبورم اصلا از خونه بیرون نرم ک اونجوری ام حوصلم سر میره🤦🏻‍♀️باشگاه اینجا ثبت نام کردم که اونم باید با چادر برم و واقعا معذبم…..