2777
2789

شوهر خالم دو شب پیش پیام داد به مادرم که من از دست خواهرت خسته شدم نمیتونم زندگی کنم باهاش سگ میاوردم خونم بهتر از این بود مثل دیونه هاست بچم دو سالش بشه پرتش میکنم بیرون... مامانم خداروشکر اصلا جوابشو نداد امروز زنگ زده رفتن خرید😐😂

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 

شوهر من بدتر کرده بعدش رفتیم خرید مهم اون خریدس ک همه چیو میشوره میبره😂

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانت کار خوبی کرد واسه چی آدم اعصابشو خرد کنه و کل کل کنه، ولی من باشم واسش مینوشتم بار آخرت باشه به من همچین پیامی میدی خیلی جرات داری به خودش بگو اینا رو نه مث سگ پشت سرس واق واق کنی 

❌️ لطفاً لایک نکنید ❌️
هر چقدرم باهم اشتی کنن بازم گفت دوسالش شد بچه پرتش میکنم بیرون مهم شعور کم آقاست بنظر من ادما اینجور ...

حالا یه ماه پیش که کلی بدو بیراه بهش گفته بود ببخشیدا ج..ه و فلان از خونه زده بود بیرون شوهرش اصلا سراغشو نگرفته بود

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست