2777
2789
عنوان

چطوری هدف داشته باشیم

248 بازدید | 11 پست

من کلا هدفی ندارم توی زندگی 

هرچند خیلی انگیزشی شنیدم اما خب.. نمیدونم اصلا بلدنیستم که چیکارکنم یا هدف داشته باشم حتی واسه کارای خیلی خیلی کوچیک

حساب کنین امروز برای یه چیزی حساسیت به خرج میدم ولی فرداش دیگه از تنبلی اون کارو انجامش نمیدم

دراین حد.. حتی موقع مدرسه خیلی رقابتی بودم کیگفتم من از همه باید بهتر باشم و تشویق بشم ولی.. اونا فهمیدن بعد فکرکردن که من بهشون حسودی میکنم ولی خب من دوست داشتم اهمیت بدن چیمیشد

اصلا ازین زندگی خوشم نمیاد.. نمیدونم مخصوصا آدمایی که باشن و یه موقعی میرن طوریه که انگاری‌واسم مُردن 

اصلا مهم نیستم بیخیال

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .
لطفا آخرین تاپیکم رو گزارش بزنید اجرتون با امام حسین(ع)

داداش بیا راه‌حل بده بهم 😂

وقتی بهت میگَن‌ دیوونـه .. . یادت باشه  ایده  های  فوق‌العاده ازذهن‌هاے معمولی  بیرون نمیاد .. .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عنوان تاپیکت اشتباه هستباید می نوشتی چطور اراده داشته باشیم

بله درسته. توصیه شما چیه؟

وقتی هدف نداری چطور میخوای اراده داشته باشی؟!وقتی اراده نداری چطوری میخوای هدف داشته باشی؟!

اه نمیدونم اصلا راهکاری ندارم

یه سوالتو اصن چی میخوایتو زندگی دنبال چی هستی 😶همون میشه هدفت خب

نمیدونم واقعا به کمک نیازدارم

داداش بیا راه‌حل بده بهم 😂

خو فکر میکنم کمالگرا باشی. من خودم یه مدت کمالگرا بودم باید کارها درربهترین و به نحو احسنت انجام میشدن هیچ کاریم نیست که اینطوری باشه در نهایت از انجام دادنشون خوشحال نمیشدم. باید به این فکر کنی که قطعا از خلق شدن خداوند هدفی داشته خودش در کتاب دینی فرموده  

خو فکر میکنم کمالگرا باشی. من خودم یه مدت کمالگرا بودم باید کارها درربهترین و به نحو احسنت انجام میش ...

نه فکرنمیکنم کمالگرا.. شاید یه مدت کوتاه اعتماد بنفس کاذب بگیرم