2777
2789

بهم پیشنهاد کاری داده یکی از اقوام رفتم امروز برای مصاحبه و گفتن احتمالا 95 درصد استخدامی، خواستم ببینم حقوق منشی بیمارستان الان چقدره،واقعیت از معرفی پرسیدم گفت نمیدوم و منشی بیمارستان شیف شب نیازه؟ خونوادم میگن کار دولتی خوبه و اینا خودم مدنظرمه برم شغل آزاد لاین آرایشگری پیشنهاد شما کدومه؟

خدایا شکرت♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبه من بودم میرفتم چون کار تو محیط بیمارستانو دوست دارمحقوقش هم فکر کنم بین ۱۰ تا ۱۵ میله سابقت بیش ...

مدرک تحصیلم دیپلمه، آخه میگن خیلیا حقوق هشت تا ده تومنه، یعنی بهتراز آزاده ؟ مرسی از پاسخگوییت زیبا انشالله شماهم کار مورد علاقتو پیدا کنی و موفق باشی

خدایا شکرت♥️
مدرک تحصیلم دیپلمه، آخه میگن خیلیا حقوق هشت تا ده تومنه، یعنی بهتراز آزاده ؟ مرسی از پاسخگوییت زیبا ...

به نظرم جفتش با هم خوبه ، من خودمم خیلی کار آزاد دوست دارم ولی سرمایه میخواد

تصمیمم اینه که یه کار دولتی داشته باشم باقی زمانمو اختصاص بدم به کسب و کاری که میخوام راه بندازم🤷🏻‍♀️

حقوق هم همینه الان پایه حقوق ۱۰ تومنه بستگی به مجرد بودن یا نه بچه داستن یا سابقه بیشتر هم میشه

به نظرم جفتش با هم خوبه ، من خودمم خیلی کار آزاد دوست دارم ولی سرمایه میخوادتصمیمم اینه که یه کار دو ...

مرسی زیبا جان♥️خیر ببینی از اینکه جواب دادی

خدایا شکرت♥️
خستگی کدوم کمتره؟

خب ازاد دیگه کار برا خودته هر وقت بخوای میتونی ول کنی بری مسافرت استراحت ولی دولتی با برنامه تره مثلا هر ماه فقط یه روز یا دو روز مرخصی داری ،مرخصی ساعتیات نباد از یکساعت بیشتر باشه ،تو مرکز استان هستی شما؟؟کاراش چجوریه یعنی باید چکار کنی

https://www.mp4.ir/Video?Watch=293163-105071277

خب ازاد دیگه کار برا خودته هر وقت بخوای میتونی ول کنی بری مسافرت استراحت ولی دولتی با برنامه تره مثل ...

بله مرکزم گفتن منشی دکتر بیمارستان کار با سیستمه

خدایا شکرت♥️
بله مرکزم گفتن منشی دکتر بیمارستان کار با سیستمه

خب زیاد سنگین نیست که معمولا دکترای بیمارستان صبحا و بعد از ظهرا هستن دیگه به شب نمیرسه،برو ان شاء الله موفق باشی

https://www.mp4.ir/Video?Watch=293163-105071277

خب زیاد سنگین نیست که معمولا دکترای بیمارستان صبحا و بعد از ظهرا هستن دیگه به شب نمیرسه،برو ان شاء ا ...

مرسی از جواب زیبا جان، انشالله تو همه ی مراحل زندگیت موفق و پیروز باشی♥️

خدایا شکرت♥️