برای پسرم یه جفت مرغ عشق خریدم و چند وقت پیش تخم کردن الان جوجه هاش ۳ تا دراومدن ، ما خواستیم لونه شون رو تمیز کنیم جوجه هارو بیرون اوردیم و قفس رو فقط تکوندیم اما نشستیم ک بو نده
حالا مادر نمیره پیش جوجه ها داخل قفس چی کنیم بنظرتون
من و فرزندم👩👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نباید اینکارو میکردید ولی الانم طرف قفسشون نرید ولشون کنید چندساعت
احترام شما دست خودتونه پس اگر احترام میخواید، انسان محترمی باشید. سوال شخصی نپرسید. من حقیقت رو میگم و از اونجایی که حقیقت خیلی تلخه و ممکنه ناراحت بشید، ترجیح میدم ناراحت بشید ولی حقیقت رو بگم. لطفا منو تو تاپیکهایی که خودم شرکت نکردم، تگ نکنید🩵
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من و فرزندم👩👦 هدف از ایجاد این اکانت فقط تبادل نظر بوده و استفاده از تجربیات دیگران و اینکه بتونم به معناو هدف انسان ها از یکسری رفتار ها از دیدگاه خودم دست پیدا کنم🌺
نباید اینکارو میکردید ولی الانم طرف قفسشون نرید ولشون کنید چندساعت
قبلن انجام دادم رفتن اما الان نمیره