2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله اورژانسی نا منظم میکنه

الان چیکار کنم😭😭خیلی خون ازم رفته 

بعد ده روز دوباره پرسود شدم

امروزم روز سوممه

قرص مفنامزک اسید مرتب میخورم دیگه چیکار کنم سریع قطع شه؟😭😭

بله ب خاطر اونه هیچی بذار خودش تموم بشهدکل هورمون هات بهم ریختی بزور قطع کنی بدتر میشه

خیلی خون ازم رفته

دیگه نمیتونم توان ندارم

بعد ده روز دوباره پریود شدم امروزم ۳روز

الان چیکار کنم😭😭خیلی خون ازم رفته بعد ده روز دوباره پرسود شدمامروزم روز سوممهقرص مفنامزک اسید مرتب ...

بنظرم دستکاریش نکن بزار ایندفعه رو بیاد از این به بعد دیگه اورژانسی نخور خوب نیست

چیکار کنم تموم شه سریع روز سومم

کاری نکن خودش باید تموم بشه آروم باش استرس نداشته باش فیلم ببین خوراکی بخور تو این تایم ها استراحت کن آروم باش آهنگ گوش بده آرامش بگیری 

بنظرم دستکاریش نکن بزار ایندفعه رو بیاد از این به بعد دیگه اورژانسی نخور خوب نیست

الانم موعد  پریودیم چی میشه؟؟

من موعدم۱۶ام بود و شدم و تموم شد

بعدش قرص خوددم دوباره۲۸ام شدم

الان تموم شه از این ب بعد۲۸پریود میشم یا همون ۱۶ام قبلی؟

مفنامیک نخور مضره

حرف گوش بده‌

هروقت خواستی پریودت کم بشه سویق عدس بخور 

من بخاطر خونریزی های شدید سه بار کورتاژ شدم و کم خونی دارم

همه چی را امتحان‌کردم

این از همه بهتره 

و اب هویجم خوبه

کاری نکن خودش باید تموم بشه آروم باش استرس نداشته باش فیلم ببین خوراکی بخور تو این تایم ها استراحت ک ...

بخدا دیگه نمیتونمممم😭😭😭یک هفتست تموم شد پزیوودمم دوباره پریود شدم😭😭حالم خیلز بده سردرد شدید خوندیزی شدید

مفنامیک نخور مضرهحرف گوش بده‌هروقت خواستی پریودت کم بشه سویق عدس بخور من بخاطر خونریزی های شدید سه ب ...

چجوری بخورم سویق عدسو؟چقدربخورم؟

کامل توضیح میدب؟