2777
2789
عنوان

کیا لک صورتشون رو درمان کردن

| مشاهده متن کامل بحث + 2223 بازدید | 34 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مال کبدم نیس دست کاری میکنم خودم کرم از خودمه

لکه های پوستی وکک ومک ازعلایم کبد هست .میتونین عکس زبان برام بفرستین تو ایتا یاروبیکا که یه بررسی بکنم .علت اصلیشو بهتون بگم.

09015230873

خانم داوودی

خانم داوودی هستم .مشاور و درمانگر طب سنتی وتشخیص بیماری ها ازروی عکس زبان.. و درمان انواع بیماریهای زنانه و مردانه  وزیبایی وپوست ومو و تناسب اندام.میتونم درهرزمینه بیماری و درمانی کمکت کنم.... اللهم عجل لولیک الفرج. 

ایشالا مال تو خیلی بهترم میشه ناراحت نباش بابا پوست چیزی نیس که

والا پوست صورت خیلی مهمه چون تو دیده بدنم بود برام مهم نبود یه چیزی باشه تو یکی دو ماه لک هامو ببره واقعا افسرده شدم

الان چیا بخرم دقیقا صورتت خیلی صاف و یکدست بود راهنمایم میکنین ضدلک خوب هم میشناسی بگو

یه شوینده خوب مناسب پوستت بگیر . 

با یه مرطوب کننده خوب و ضد آفتاب و سرم ویتامین سی اینا کافیه ضد لک و اینا استفاده نکردم راستش 

من خودم شوینده درمالیفت و ضد آفتاب و مرطوب کننده درماتیپیک با کپسول ویتامین سی به نام و نشانه اون ال ...

منم یه مدت ضدلک درمالیفت استفاده کردم داشت جواب میداد که تموم شد کوچیک بود چون شویندش فوم شستشوعه چطوریه قیمتش چنده 

امتحان میکنم حتما لک رو میبره

لکو مطمئن نیستم ولی میدونم شفاف میکنه و روشن

کاربری دست دونفره .پنج روز در هفته دسته منه ک تاپیک میزنم و دو روز در هفته دست ی  کاربر دیگه .صاحب اصلی این اکانت منم و اون کاربر هیچ تاپیکی نمیزنه و از بس تعلیق شده دیگه شماره نداشت برا همین بهش اکانتو دادم  و با کاربری من هست اون دو روز .اینم برا اینکه انقد میپرسن گفتم 😍❤.