2777
2789

توروخدا بگید من چیکارکنم شما چه داروهایی میدین  من عقلم ب جایی نمیرسه دیگه لوسیدامین امپرازول پنج و ده دومتیدون کیدومکا انتی رفلاکس باریج دارویی نبوده که امتحان نکرده باشم دیگه نمیدونم چیکارکنم بچم دیوونم کرد هزار تا دکتر بردمش فقط همین داروهارو میدن شما راه حلی چیزی بلدید

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم منم دیوونه شدم از بس بردمش دکتر و خوب نشد فقط یه کوچولو بهتر میشد تا دارو قطع میکردم دوباره شروع می‌شد منم خودمن حیلی رژیم غذایی رو رعایت میکردم الان شدم پوست و استخون بخدا یه دندون سالم ندارم از بس چیزی نخوردم 

تا یه دکتر تو ایسنا دیدم گفت رفلاکس دارو نداره فقط رژیم غذایی مادر باید رعایت بکنه اونم نه رژیم سخت کم کم از همه  ی غذا ها شروع بکنه تا دیدی خیلی بد شد اونو تا یه مدت حذف بکن منم دیگه بهش دارو ندادم و این کارو کردم الان بهتره ولی بازم یه کوچولو اذیت میشه الان ۱۱ماهشه

ببر مقدادی اگه تهرانی....یا ویزیت آنلاین بگیر .... این دارو ها برای بچه ای که رفلاکس شدید داره کارساز نیست مثل دختره من که آخرم‌مقدادی به دادش رسید ‌...بعدم اگه شیر خشکی شیر خشک و عوض کن احتمال داره خوده شیر خشک رفلاکس و بیشتر کنه ....مثلا دختره من پپتی جونیور میخورد ...اسید معده ده برابر میومد تو دهنش...آخرم بیومیل سوی بهش ساخت...هر بچه ای متفاوته ...گوارش اطفال خوب باید ببری

دخترم دنیا مه ....دلارای قشنگ من💗💗💜 الهم  عجل لولیک الفرج ❤