2777
2789
عنوان

بیاید از ازدواج های خیلی خفن که دیدید یا شنیدید بگید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 49 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شانس

خدا براش خواسته بود😁

فک کن هم شوهر درست و حسابی گیرت بیاد

هم مهاجرت

هم رشته تحصیلی خوب بخونی و خودت هم دندون پزشک بشی

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

دوستم با استاد دانشگاهش ازدواج کرد شوهرش نمیذاشت کار‌کنه همش باید میموند خونه دوتا بچه هم‌داشتن خیلی اذیت بود و‌نهایتا شوهرش بهش خیانت کرد اینم‌جدا شد مهریه اشو کامل گرفت پدرش نفوذ داشت سریع یه جا خوب کار براش پیدا کرد رفت چندتا عمل زیبایی کرد یه پسر مجرد خوشکل و‌پولدار گرفتش دارن زندگی میکنن 

یه خواهر بزرگ‌تر که برای خواهراش قوی و حامیه یه زن مستقل که پشت شوهرش بهش گرمه یه دختر عاقل که هرجا بتونه به پدر مادرش هر کمکی باشه میکنه و اونا بهش افتخار میکنن یه مادر که پسر کوچولوش دوسش داره و یه آدم که از درون احساس پوچی ‌و تنهایی میکنه احساس ناکافی بودن تا حد خفگی آزارش میده و مدام داره از خودش میپرسه با زندگیم چیکار کردم ؟ و هرچی بیشتر میپرسه بیشتر غرق این سوال میشه!

لاکچری فقط دختر عمم با پسر عراقی ازدواج کرد سه بار براش عروسی گرفتم  فامیلا داماد پنج نفر بودن ما ۹۰۰نفر😂

بهترین تالار با بهترین پذیرایی

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!
خدا براش خواسته بود😁فک کن هم شوهر درست و حسابی گیرت بیادهم مهاجرتهم رشته تحصیلی خوب بخونی و خودت هم ...

اره خدا بخواد هیچی نمیتونه جلوشو بگیره

فقط خدا

میشه ب نیتم صلوات بفرستین🙏

چجوریتوضیح میدید

همسرم اول غیر مستقیم ابراز علاقه میکرد بعد مستقیم گف ، فاضله شهرامون زیاد بود اما بااین وضع هم ماهی یک الی دوبار حضوری همو میدیدم... از اول قصد و نیتشو از ازدواج گف بعدشم گف خدا یکی عشق یکی😅بعذشم ک خانواده ها مخالفت کردن اما در نهایت ب هر سختی ک شد ازدواج کردیم