2777
2789
عنوان

بیاید از ازدواج های خیلی خفن که دیدید یا شنیدید بگید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1422 بازدید | 49 پست
خدا براش خواسته بود😁فک کن هم شوهر درست و حسابی گیرت بیادهم مهاجرتهم رشته تحصیلی خوب بخونی و خودت هم ...

نگاه خدا ب ادم هم شانس میخواد والا

میشه ب نیتم صلوات بفرستین🙏

دوستم دوتا بچه داشت که طلاق گرف

شوهرش بچهاشو برد پیش خودش

یه پسره که اصالتا ایرانی بود اما ۶ ماه آمریکا بود و ۶ ماه ایران

دوست منو دید و پسندید و گرفتش و الان دارن آمریکا زندگی میکنن و کم هزینه ترین تفریحشون کشتی خصوصی شونه😂🥸

ما زن‌ها رسم خوبی داریم ، زمانِ سختی ها شروع می‌کنیم به کوتاه کردن؛ کوتاه کردنِ ناخن‌ها، موها، حرف‌ها و رابطه‌ها..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لاکچری فقط دختر عمم با پسر عراقی ازدواج کرد سه بار براش عروسی گرفتم فامیلا داماد پنج نفر بودن ما ۹۰ ...

۵ در مقابل ۹۰۰🤣🤣🤣🤣🤣

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

لاکچری فقط دختر عمم با پسر عراقی ازدواج کرد سه بار براش عروسی گرفتم فامیلا داماد پنج نفر بودن ما ۹۰ ...

دمتون گرم ۹۰۰ نفرررر🤣😃

ایشالله همیشه خوشبخت باشن و جمعتون شاد دلتون خوش😍😘

نگاه خدا ب ادم هم شانس میخواد والا

موافقم🥲🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

جالب نمیگن پسر شانس آورد … احساس میکنم خانم ها ب ازدواج خوب همجنس شون بیشتر حسادت دارن تا اقایون

حسادت تو خانم ها زیاده متاسفانه

و نباید انکار کرد 

از کجا مبدونی اون دختر قبلش سختی های زیادی نکشیده حالا اون ازدواج جبران سختی هاش باشه

مگه من اصلا چیزی گفتم 😐😐😐😐

حتی گفتم خدا براش خواسته 

۵ در مقابل ۹۰۰🤣🤣🤣🤣🤣

بعد اون پنج نفر اونقدر اروم و ساکت بودن😂😂😂

مادر شوهر دختر عمم اومد همه ی مارو ماچ کرد و تشکر کرد که ما اومدیم شلوغ کردیم و رقصیدیم 😂😂😂 

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!
بعد اون پنج نفر اونقدر اروم و ساکت بودن😂😂😂مادر شوهر دختر عمم اومد همه ی مارو ماچ کرد و تشکر کرد ک ...

😂😂😂😂😂😂😂 

دمتون گرم ۹۰۰ نفرررر🤣😃ایشالله همیشه خوشبخت باشن و جمعتون شاد دلتون خوش😍😘

اره خیلی ادم های خوبی هستن  کلی هم تشکر کردن که عروسی شلوغ شد

هزار بار مرا کُشت و زنده کرد، آری! امید گاه همینقدر مایه ی رنج است!!