بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دیشب تا 4 بیدار بودم گفتم بذار حداقل نماز صبح و بخونم
واسه اونم تنبلیم شد:/
چادری گشتنِ من قصه نابی دارد🌸🙃🌱 عاشق کلی روسری رنگی رنگی زیرِ چادرم که ارثیه مادرم زهراست💖🌱 امام حسین خودت گذاشتی رو سرم، خودتم حفظش کن🙃🙏❤️ آرزو میکنم عاشق خدا شید💜🌱🌸 اگر ایرادی تو رفتار و گفتار من میبینید تماما به خودم نسبت بدید نه به دین و مذهبم🙏🌱💛. اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری🙃🌸 السلام علیک یا اباعبدالله الحسین🖤🌱
من دیروز تا ساعت ۱۲ داشتم کار میکردم و بعدشم اومدم خوابیدم گفتم ک حالا اگ بیدارم نشدم قضاشو میخونم حتی یه ربع زودتر بیدار شدم هی میخاستم بخوابم نمیشد چون چله برداشتم و باید میخوندم حس میکنم داداش ابراهیم و داداش سعید بیدارم کردن ک نمازم قضل نشه:)
چون دیگه وقت نداری وقضامیشه سریع بیدارمیشی انشاءالله
شب یه لعنت برشیطان بگووازخداکمک بکیربیدارمیشی
ولی بادصبارو۱۵-۲۰دقیقه قبل طلوع تنظیم کن تاحتمابیداربشی
گوشیت روهم فاصله بده تامجبوربشی پاشی ازجات
مرتیکه حرامزاده نجس چرادرخواست میفرستی حیوون؟!🤬🤬🤬🤬سایت زنونه است ننه خراب🤬🤬🤬🤬.....من فقط جواب استاتررومیدم به توچه؟!فضول...........فحش بدی همه رونثاروالدینت میکنم،۱۴۰۳/۰۶/۲۳تجربه جدیدازنی نی سایت:اینجاآدم مریض وبیشرف زیاده دیدی روی اعصابته بهش بگوگوه زیادی نخوروجوابش رونده.راحت😁😂🤣🤣