2777
2789
عنوان

مادرشوهر بی شـــ عور

| مشاهده متن کامل بحث + 1073 بازدید | 45 پست

ن همیشه حاضرجوابی خوب نیس بزاربگه خداروشکر اونکه ازدواج کرد وباحرف مادرشوهرت ازدواجش لغو نمیشه سکوت میکردی وبی تفاوت خودش بیشترمیسوخت 

ومن درهیاهوی زندگی تورایافتم خدا✨️🧡✨️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه جواب نمیدادی من از اینجا میترکیدم به اون چه زندگی خواهرت چقد نفهم و پر رو

خیلی باور کن پنج ساله عروسشم اینقددد حرف زور میزنه وباهم تو یه حیاطیم... وهی من احترام احترام...  بعد دیگ واقعا سختم گذشت ک فوش داد.. برااین جوابش دادما 

خوب کردی جوابشو دادی 

تو که تو سری خور نیستی دور از جونت 

درد و بلای دختر خواهرت بخوره تو سر آدمای فضول و بی تربیت و بی خانواده 

هرکی هم ناراحت شده بشینه تو تشت آب یخ 

به جهنم که ناراحت شده 

خواست گوه اضافه نخوره

هر موقع اومدن رو‌ در رو زر زدن از این بدتر جواب بده

نه اتفاقا خوب کردی 

منم دوسال لال شدم جواب ندادم به حرفا و دخالت هاشون گفتم شاید خودشون خجالت بکشن... ولی دیدم نه سواستفاده میکنن و دیگه کم مونده به دستشویی رفتن منم نظر بدن 

امسال دیگه جلوشون وایسادم هرچی میگن جواب میدم میسوزن فک میکنن من باید ساکت باشم فقط 

منم به عنمم نیست چه بهتر بزار اینجور آدما فاصله بگیرن

اما عزیز من...فراموش نکن، تو مقدسی! به خاطر لمس تمام بدی هایی که از تو، آدم بدی نساخت  : )

خوب کردی جواب دادی اون اتق پرروعه فش میده تو میشی آدم بده؟بیخیالشون اصلا ارتباطتو کم کن و شوهرتو بچسب و زندگیتو کن بزار انق استوری بزارن بترکن

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

متوجه بعضی کلماتت نشدم..

ولی در کل انقدر فهمیدم که مادرشوهرت سرش تو کو ن خانواده توئه

اونا با تو وصلت کردن.. زندگی خانواده ات به اونا مربوط نیست

من شماره ی هیچ کدوم از خواهرشوهرامو تو گوشی ندارم.. توام پاک کن و دیگه انقدر صمیمی نشو که انقدر پرو بیان تو چشمت نگاه کنن توهین کنن.. چه کسی پیشت باشه.. چه نباشه..

منظورش اینه یعنی اصلا خواهر من بد هم باشه شما بدترید

افرین ــ گفتم دیگ دوره اشه اگ اون بد وناپاکه توام هسی همه اشتباه کردن ویه نقطه ضعف دارن... بعد شوهرمم ناراحت ک این چ جوابب بود دادی گفتم خودت درگیر نکن جواب حرفش دادم

خوب کردی جواب دادی ب احترامی کرده بیشعوری کرده ازاین ب بعدم جواب بده بزا دیگ تکرار نکنن

بخدا هرچی میگفتتتتا هیچوقت جواب نمیدادم ولی تودارب رو در رو فوش میدی ب من جلو پسرات..  بعد میخای جواب ندم